Maminka.czGalerie

Děsivé výrazy, absurdní postoje a rezavé konstrukce! Toto jsou nejšílenější dětská hřiště, kterým byste se vyhnuli obloukem

Simona Formánková 13.  7.  2022
Čisté, plné barev a kreativních herních prvků – tak nějak si představují ideální dětské hřiště asi všichni rodiče. Ne každé z nich však tyto náležitosti splňuje. Podívejte se do fotogalerie na nejděsivější hřiště, kam byste své děti nevzali nejspíš ani za trest.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro rodiče možná za trest, pro děti však za odměnu – i tak by se dala obecně brát návštěva dětského hřiště. I když ve chvíli, kdy se děti zabaví samy nebo se svými kamarády, mohou si dospělí užívat klidu někde ve stínu stromů, a to rozhodně vždy kvitují. Však kdy jindy si během dne najdou čas na to, začíst se do knížky nebo jednoduše relaxovat?

Ovšem aby to bylo možné, musí se nad svou prací zamyslet i designéři dětských hřišť. Existují totiž i taková, na která se bojí vkročit dospělí, natož děti! Ano, možná se předhánějí v tom, čí hřiště bude nejzajímavější a nejkreativnější, ale tak jako tak by mělo být především místem, kam jdou děti rády a dobrovolně. Zdá se vám to absurdní? Vůbec ne! Podívejte se do naší fotogalerie na to, jak šílená a děsivá mohou některá hřiště být. 

Video: Šílené kousky ze zábavních parků a parkoviště plné leguánů

Témata: Galerie, Rodičovství, Rodiče, zábava, Dětství, Konstrukce, Výraz, Fotogalerie, Herní prvek, Oblouk, Postoj, Hřiště, Post, Parkoviště, Děti, Dětské hřiště