Maminka.czSlavní rodiče

Děti patří ven! Vévodkyně Kate navrhla stylové hřiště pro celou rodinu

Simona Procházková 1.  3.  2021
O Kate Middleton, vévodkyni z Cambridge, manželce prince Williama a vzorné mámě třech „princátek“, je známo, že pro své ratolesti a jejich štěstí udělá cokoli. Netají se tím, že je vychovává k ohleduplnosti vůči přírodě a životnímu prostředí. V tomto duchu se pustila do odvážného projektu a navrhla dobrodružné hřiště pro všechny děti. Dílo už je téměř hotovo, podívejte se, jak se jí povedlo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podle svých slov se vévodkyně z Cambridge snaží malé prince George a Louise a princeznu Charlotte všestranně rozvíjet a ukazovat jim okolní svět se vším všudy. S manželem a tatínkem, princem Williamem, dbají na to, aby jejich děti pobývaly co nejčastěji venku, v přírodě, lese nebo alespoň na zahradě, a snaží se s nimi trávit co nejvíce společného času, a to aktivně. Sportují, zahradničí, chodí na procházky, vaří a pečou a vymýšlejí spoustu aktivit a her. Kate je rovněž známá tím, že se často veřejně přimlouvá za omezení času, který tráví malé děti ve společnosti moderních technologií.

Prosím, myslete na sebe, prosí vévodkyně Kate rodiče. Jak rostou její děti?

V rámci své myšlenky dostat děti od tabletů a počítačů ven do přírody představila Kate i vlastní koncept otevřené zahrady pro děti („Kate's Back to Nature“). Podle jejího autorského návrhu bylo vybudováno první dobrodružné venkovní hřiště v britském panství Sandringham v Norfolku. Postaveno je ze dřeva a přírodních materiálů a nabízí spoustu možností vyžití a her. Obří zahrada je inspirována místními památkami včetně oblíbeného kostela britské panovnice Alžběty II.

Video: Pamatujete ještě? Svatba Kate a Williama

Kate Middleton: Psychické problémy dětí nesmí být tabu
Princ Harry: Zkrocený rebel stále překvapuje a šokuje! Podívejte se na video!
To je doják! Královské děti na videu děkují doktorům a sestrám
Témata: Slavní rodiče, Galerie, Mateřství, Slavné maminky, Slavní tatínci, Styl, Vévodkyně Kate, Kat, Princ, Charlotte, George, Norfolk, Památka, Příroda, Životní prostředí, Nature, Psychické problémy, Zahrada, Panovnice, Alžběta II., Kate, Pat, Vévodkyně, Sandringham, William