Maminka.czZnamení podle horoskopu

Děti podle horoskopu: Berani. Dívčí nezávislost nic neporazí, u chlapců pozor na autoritářství

Dita Mrázková 4.  12.  2022
Patříte mezi rodiče, kteří si po narození dítěte nechávají sestavit jeho horoskop a o znamení zvěrokruhu mají vše pečlivě nastudováno? Nebo nějaké postavení planet vůbec neřešíte? Ať tak či onak, dozvědět se víc o charakteru svého malého pokladu není na škodu. Dnes odkryjeme vůdčí duši malých Beranů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Coby první znamení zvěrokruhu se Berani (21. 3. až 20. 4.) rodí se všemi vůdčími vlastnostmi. Už jako miminka mají děti ve znamení Berana přirozenou tendenci převzít vládu nad domem, do kterého se narodily.

VIDEO: HOROSKOPY: DÍTĚ VE ZNAMENÍ BERANA

Tyto děti by se rády staly vládci, mají rozhodně smysl pro dramatické scény – váš obývací pokoj se už navždy stane jevištěm pro četné příběhy a představení všeho druhu. A k představení patří samozřejmě patřičný potlesk! Mějte proto na paměti, že děti ve znamení Berana mají rády odměny jakéhokoli druhu, ať už je to pochvala nebo speciální pohoštění v obchodním centru.

Klepněte pro větší obrázek

Malí Berani jsou neuvěřitelně odhodlaní, ale také snadno podléhají frustraci. Přestože jsou to rození diplomaté, jakmile narazí na překážky, pravděpodobně se okamžitě vzdají a ztratí o danou věc zájem. Proto se zhluboka nadechněte, dejte sobě i svému dítěti napočítat do dvaceti a pak znovu přistupte k řešení problému. Tím dětem pomůžete vypěstovat si efektivnější mechanismus zvládání věcí, který budou v budoucnu potřebovat.

Navzdory typické vznětlivé povaze se tyto děti rády učí. Postupem času se z nich stanou úžasní a zábavní lidé, kteří jsou neuvěřitelně pravdomluvní, navíc s velkým smyslem pro humor.

Dívka Beran 

Klepněte pro větší obrázek

Jako rodiče dívky ve znamení Berana se připravte na divokou jízdu!

Sebevědomí a touha po riziku a dobrodružství tohoto hvězdného znamení vás totiž často přivedou do problémů. A běda vám, pokud se na ni pokusíte dohlížet. Připravte se na  "zlý pohled", kterým malá rohatice i beze slova vyjádří své rozhořčení.

Vaše dcera není konvenční dítě a nebude taková ani v dospělosti. Bude si tvrdě stát za svou nezávislostí bez ohledu na to, kolikrát jí budete říkat o nebezpečí, které se skrývá v jejím dalším pokusu o velké dobrodružství.

Berani rádi udávají směr a někdy se stávají poněkud dominantními. O dívkách (ženách) to platí dvojnásob. Chcete-li své dceři pomoct, aby fungovala spíše na základě své energie Bohyně než královny Zloby, přimějte ji, aby vám pomáhala s rozhodováním v domácnosti. Třeba ji jmenujte oficiální "sušenkovou komtesou" a nechte ji rozhodovat o tom, jaké sušenky budou na rodinném jídelníčku.

Dívka Beran má duši vynálezce a často přijde s velmi úspěšnými koncepty. Když jí poskytnete čas a nástroje pro jejich realizaci, bude šťastná a spokojená. 

Chlapec Beran

Klepněte pro větší obrázek

Chlapci ve znamení Berana jsou obecně zdraví a silní. Když k neuvěřitelné aktivitě přidáte ještě nabušenou energii, jako rodič nemáte moc šancí odpočívat. 

Chlapec ve znamení Berana je nadmíru dobyvačný. Pravděpodobně si rád zahraje na rytíře vyhánějícího zlého draka – povede se to až po velmi dlouhé a namáhavé honičce. 

Nesnažte se Beranovi říkat, co si má myslet nebo dělat. Jen on sám nejlíp ví, jaké jídlo, hračka nebo aktivita jsou pro něj to nej. Jakmile váš chlapec vstoupí do období dospívání, bude mít se svou autoritativností leckde problém, je však jen na vás vysvětlovat mu už v útlém věku, že svět se netočí jen kolem něj.

Podporujte svého malého Berana v tom, aby si našel přátele s pořádnou kuráží. To mu umožní zazářit v roli, kterou má nejraději.

Témata: Děti, Výchova, Psychika, Horoskopy, Chování a vztahy, Znamení podle horoskopu, astrologie, Chlapec, auto, Charakter, Závislost, Beran, Povahové rysy, Autoritářství, Znamení zvěrokruhu, Znamení berana, Znamení, Horoskop