Maminka.czZnamení podle horoskopu

Děti podle horoskopu: Štíři. Malé Štírky jsou velké tajnůstkářky, chlapcům dopřejte náklonnost, ale i přísnost

Dita Mrázková 24.  10.  2022
Patříte mezi rodiče, kteří si po narození dítěte nechávají sestavit jeho horoskop a o znamení zvěrokruhu mají vše pečlivě nastudováno? Nebo nějaké postavení planet vůbec neřešíte? Ať tak či onak, dozvědět se víc o charakteru svého malého pokladu není na škodu. Dnes odkryjeme tajemství malých Štírů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S notnou dávkou nadsázky: na dítě Štíra (23. 10.–22. 11.) budete jako rodič potřebovat prášky na uklidnění a kvalitní ochranný štít. Jeho bodnutí totiž mnohdy hooodně bolí...

Toto ohnivé znamení vedle toho, že je nejsrdečnějším znamením zvěrokruhu, má až strašidelný talent pro čtení myšlenek. Děti Štíři bývají hodně jasnovidné, a když vám pošeptají, že právě mluvily s babičkou (která ovšem zemřela ještě před jejich narozením), nehledejte telefonní číslo na psychiatrii, ale věnujte jim pozornost. Pravděpodobně si to totiž nevymyslely.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Podívejte se na video o dětech ve znamení Štíra

Z řad známých maminek mají děti narozené v tomto znamení například herečka Milla Jovovich (dcera Ever) nebo zpěvačka Céline Dion (dvojčata Nelson a Eddy).

Dítě narozené v tomto znamení zvěrokruhu je neuvěřitelně chytré, někdy ale v sobě nezapře jistou zlomyslnost a chamtivost. Tam, kde dítko narozené v jiném znamení mávne nad "rozlitým hrnkem" rukou, malý Štír už osnuje pořádnou pomstu.

Dívka Štír

Klepněte pro větší obrázek

Dívky ve znamení Štíra mají doslova pohon zaměřený na budoucnost. Čím chce vaše dcera být, až vyroste? Je to v podstatě jedno, hlavně když ji v tom maximálně podpoříte. Malé Štírky jsou velké tajnůstkářky. Tajemství nevyzradí za nic na světě, což je sice fajn v kolektivu, doma jejich skoupost na slovo může způsobit nemalé trable. 

Možná už dávno víte, že vaše dcera je trochu noční sova. Je proto nezbytné, abyste jí poskytli zklidňující rutinu, která ji na spánek připraví. Což ale snadné moc nebude. Štíři milují tmu a rádi prozkoumávají tajemno – takže zavřít oči a spát? "Ale mami, na to je ještě čas..."

Úroveň citlivosti dítěte Štíra nezná hranic. Především dívky mohou lpět na všemožných bolístkách, rády se trápí, ale popláčou si jen málokdy. Úkolem rodičů proto bude, aby jí skryté emoce pomohli uvolnit. Mimochodem, tátové, připravte si brokovnici – vaše dcera bude díky své tajemné povaze přitahovat nápadníky ze všech koutů světa. Kouzlu Štíra je ostatně těžké odolat i pro rodiče, takže výčitky, kolikátou Barbínu jste své malé princezně pořídili, už ani nemá smysl řešit.

Chlapec Štír

Klepněte pro větší obrázek

Chlapci ve znamení Štíra rádi ovládají celou rodinu. Je velmi důležité, aby rodiče učili své syny respektovat autoritu a naučili je prohrávat. Tyto děti mají velkou sílu, dobré zdraví, ale i notnou dávku agresivity, kterou je potřeba umět krotit. Úkolem rodičů je v tomto případě umění vyvážit přísnost s neustálými projevy náklonnosti. Bez ní se totiž malý Štír stáhne ještě hlouběji do své ulity. 

Chlapci Štíři, zejména ti dospívající, mají silnou touhu po vlastním soukromí. Když potřebují přemýšlet, půjdou do svého pokoje, ale běda, jak do jejich svatyně vstoupíte bez vyzvání! Toto je jeho "jeskyně" a právě tam se Štír cítí nejbezpečněji.

Chlapci narození v tomto znamení mají některé rysy společné s dívkami. Chtějí pravdu a očekávají, že sliby budou dodrženy vždy a bezvýhradně. Jako mladí muži jsou pro ostatní stejně přitažliví jako dívky Štírky. A tak asi bude fajn, když jim v oblasti sexuální odpovědnosti poskytnete kvalitní osvětu, jinak budou sbírat trofeje častěji než Casanova.

Témata: Děti, Školák, Horoskopy, Výchova, Rodiče, Dvojčata, Dcera, Znamení podle horoskopu, zpěvačka, Céline Dion, Chlapec, Štír, citlivost, OSN, Mila Jovovich, Štírek, Taj, Casanova, Přísnost, Sova, Náklonnost, Horoskop, Znamení zvěrokruhu, Celine

Video