Maminka.czSluníčko

Děti, pojďte s námi za zvířátky do zoo! Vychází speciál časopisu Sluníčko

Simona Procházková 23.  5.  2022
Právě vychází speciál časopisu Sluníčko, který na 72 stránkách nabídne holčičkám a klukům zábavu na celé léto. Těšit se mohou na omalovánky, luštění, bludiště, hledání rozdílů, stříhání a také skládání papíru.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti se s námi ve speciálu Sluníčka vydají do zoologické zahrady. Zvířátka slaví narozeniny želvy Míny, na kterou ošetřovatelé tak trochu zapomněli. A tak se jí rozhodnou uspořádat pořádnou oslavu zvířátka sama. Děti se potkají se slonem Egonem, papouškem Járou, žirafou Fanynkou a spoustou dalších zvířátek. Spolu s nimi mohou ti nejmenší čtenáři plnit úkoly, aby oslava byla opravdu krásná – budou malovat, luštit, spojovat, stříhat a skládat papír.

Součástí speciálu je také vystřihovánka nástěnného metru se zvířátky do dětského pokojíčku. Autorkou kreseb je ilustrátorka Tereza Kepáková.

Květnové Sluníčko vezme děti do jarní přírody i na natáčení filmu

Na dalších stránkách se děti vydají kempovat k rybníku. Tam na ně čeká spousta zajímavých aktivit – budou hledat správnou cestu bludištěm, rozdíly, přiřazovat správné stíny k obrázkům, počítat nebo si třeba lámat hlavičku na logických úkolech. 

Speciál Sluníčka je zkrátka plný chytré zábavy, která předškolním dětem a prvňáčkům zpříjemní volné chvíle a zároveň je zdokonalí v činnostech, jako jsou logické myšlení, trénink ruky na psaní a základní počítání, které by děti měly umět s nástupem do školy.

SPECIÁL ČASOPISU SLUNÍČKO PRÁVĚ V PRODEJI NA STÁNCÍCH NEBO S DOPRAVOU ZDARMA NA WWW.IKIOSEK.CZ

Témata: Sluníčko, Výroba, Naše tipy, Tvoření, Logopedie, Předškolák, Písnička, Čtení, Zoo, Školička, vystřihovánka, Logika, Časopis, Bludiště, Omalovánka, Zvířátka, Zábava, Speciál, Papír, Egon, Mína, Děti