Maminka.czPrezentace klienta

Děti v dospěláckém světě: Pořiďte jim hračky, které je připraví na život

Reklama 17.  11.  2022
Malé děti si rády hrají na dospěláky. Baví je stylizování se do nejrůznějších pracovních pozic, ale i běžné domácí činnosti, jako je vaření v dětské kuchyňce nebo práce v dílně. Pořiďte jim proto hračky, které jsou zmenšeninou dospělácké verze. Děti díky nim od vás okoukají spoustu užitečných a důležitých poznatků, a navíc si spolu užijete hezké společné chvilky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pojďte si společně uvařit

Postavte si do kuchyně dětskou kuchyňku Studio Tefal Bubble a pusťte se s vaší ratolestí do vaření. Kuchyňka má varnou desku s funkcí bublající vody, digestoř, troubu, ledničku, myčku, dřez s kohoutkem, sodovku s mechanickým zvukem a kávovar s kapslemi. A spoustu přihrádek na nádobí a makety jídel. Pořídíte ji za 2449 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Zahrajte si na prodavače a zákazníka

Vyzkoušejte si s dětmi, jak to funguje při nakupování a placení v obchodě. Jednoduchý způsob, jak na to, nabízí dětská sada Supermarket s elektronickou pokladnou s LCD displejem, kterému nechybí ani kalkulačka, skener, hodiny a spousta příslušenství včetně nákupního košíku, do jehož rukojeti lze vložit minci. Celou sadu pořídíte za 1849 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Pusťte se společně do úklidu

Nechte vaše dítko, ať vám pomůže s úklidem. S vozíkem a s vysavačem, který vydává skutečný zvuk, to bude hračka, a navíc zábava. V sadě nechybí ani lopatka a smetáček, mop a makety obalů od čisticích prostředků. Celou sadu pořídíte za 1449 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Usedněte za volant

Máte doma malého řidiče a milovníka autíček? Tak to ho jistě nadchne Trenažér Pilot V8 Driver, který má nastavitelné sedadlo, mechanické pedály, elektronický volant a světelné i zvukové efekty. Pořídíte ho za 2099 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Hurá do dílny

Nejen malé kluky potěší B&D Velká pracovní dílna s jeřábem, mechanickým aku šroubovákem, spoustou nářadí, šroubů, matic, hřebíků a různých upevňovacích materiálů. Dítě může zatloukat hřebíky nebo si sestavit skutečné auto. Celou sadu pořídíte za 2399 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Vydejte se do vesmíru

Každého malého astronauta potěší Trenažér simulátor letu vesmírem s elektronickým volantem s animovanými obvody a světelným displejem. Pro ještě větší realističnost je integrováno až 15 zvuků, simulace závady funkce boost a zpátečka. Pořídíte ho za 2099 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Žehlení nemusí být nuda

Udělejte z nudné domácí práce zábavu a pusťte se s dítkem do žehlení. Rychle si osvojí všechny potřebné dovednosti a za pár let vám bude moct pomáhat naplno. Dětská sada obsahuje žehlicí prkno a žehličku se základnou a s parní stanicí, 2 ramínka, 4 kolíčky na prádlo a láhev. Prkno se dá rychle složit. Celou sadu pořídíte za 1129 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Více na www.simbatoys.cz.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Reklama, Hračky pro děti, Prezentace klienta, Hračky na Heureka.cz