Maminka.czslavné děti

Dětská hvězda Honey Boo Boo váží přes metrák a jde na gastroplastiku: Bojím se, ale milovaného jídla se nevzdám!

Dita Mrázková 8.  11.  2022
S touhle mladou slečnou je to vážně těžké. Jako malá dojímala celou Ameriku, zažila šikanu kvůli obezitě, přišla o mámu a rozhodla se, že svůj poněkud zpackaný život obrátí k lepšímu. Jenže jí tak trochu chybí pevná vůle. Se svými 120 kily chtěla zatočit díky operaci. Realita? Radši si nechala udělat umělé řasy!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Alana Thompson byla obyčejná americká dívenka, která v roce 2011 vyhrála soutěž krásy, stala se hvězdou reality show a miláčkem národa. Blonďatému andílkovi neřekl nikdo jinak než Honey Boo Boo.

Jenže z líbezné dívenky, která ve smyslných pózách rozdávala polibky na požádání, se postupem času stala nešťastná mladá dívka, která rapidně přibrala, řešila rodinné trampoty se svou nevyzpytatelnou matkou, a přestože ji znali v každé americké domácnosti (Honey Boo Boo měla dokonce i vlastní televizní show), cítila se osamocená a bez lásky. Výsledkem dětské soutěže krásy, která je v Americe fenoménem, tak byla rozervaná dívčí duše bez rodinného zázemí a špetky pochopení.

VIDEO: Které členky královské rodiny trpěly poruchami příjmu potravy?

Nešťastná teenagerka se nechala slyšet, že všechny, a to včetně její matky, zajímá jen jako Honey Boo Boo, nikoliv jako Alana Thompson. Postěžovala si, že nemá jedinou kamarádku, protože nikomu nevěří. Když se jí zeptali na drogové období její matky, odpověděla víc než taktně: "Nikomu bych tuhle skutečnost nepřála. Když na tom byla máma nejhůř, opravdu jsme nevěděli ani já, ani sourozenci, kde skončíme. Jsem ráda, že jsem to nakonec ustála."

Letos krátce po svých sedmnáctých narozeninách světu hrdě oznámila, že se chystá zatočit se svými 120 kilogramy a podstoupit nechirurgickou endoskopickou gastroplastiku v hodnotě 13 000 dolarů. Souhlas k zákroku musela dát její nevlastní sestra Lauryn, která je Alaniným zákonným zástupcem. A stejnou operaci by prý měla podstoupit i její první láska – přítel Dralin.

"Snažila jsem se zhubnout, ale nemám pro to žádnou motivaci. Nemám motivaci chodit každý den do posilovny. Nemám motivaci jíst zdravě, třeba salátu caesar se prostě nikdy nevzdám!" prozradila Alana. 

Osud dětské hvězdičky Honey Boo Boo: Z roztomilé Miss, která plnila ambice matky, obézní a nešťastná puberťačka

Jedinou motivací tak pro ni byl operativní zákrok, ale ani s ním to asi tak žhavé nebude. Alana ho totiž oddaluje, jak se dá. „Jsem z toho strašně nervózní. Co když se neprobudím? Co když se něco pokazí? Taky jsem nervózní z té bolesti. Já a bolest se nemáme rády," nechala se slyšet.

Zda a jak už brzy plnoletá dívka s kilogramy navíc zatočí, je tak zřejmě ve hvězdách. Momentálně je prý šťastná s umělými řasami, jak uvedla na svém Instagramu. I to někdy  ke štěstí zřejmě stačí.

Témata: Láska a vztahy, Životy slavných, Instagram, Dospívání, jídlo, slavné děti, Soutěže, Dětský jídelníček, Celebrity, Dětská obezita, Deprese, matka a dcera, USA, Alana Thompson, Honey Boo Boo, operace, Šikana, Hollywood, ambice, gastroplastika, Dětská Miss, Řasy, Trampoty, Metrák, Motivace