Maminka.czDětské pokoje

GALERIE: Domečkové postele pro děti jsou hitem. Tady je 20 originálních kousků

Simona Procházková 3.  4.  2022
Postel a domeček v jednom? Proč ne. Touží vaše ratolesti po krásné postýlce, ve které se jim budou zdát ty nejsladší sny? Udělejte jim radost a oživte dětský pokojíček neotřelým stylovým kouskem. Podívejte se do galerie, kde najdete spoustu tipů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dětské postele ve tvaru domečku ideálně spojují důležitý a praktický kus nábytku s místem pro hraní a dovádění. Podněcují fantazii, hravost a představivost dětí, během dne poslouží jako prostor pro hru nebo krátký odpočinek, v noci umožní zasloužený a kvalitní spánek. Mají vzdušnou a zároveň bytelnou a odolnou konstrukci, vyráběny jsou ze dřeva a zdravotně nezávadných materiálů podle přísných norem EU.

Jarní výzdoba: Originální, stylové a levné velikonoční dekorace pro váš domov

V obchodech objevíte nespočet variant od minimalistických po luxusní modely vychytané do posledního detailu. Vybrat si tedy můžete přesně podle svých představ a vkusu. Respektive podle vkusu a představ vašich ratolestí.

Témata: Děti, Galerie, Předškolák, Školák, Batole, Hry pro děti, Spánek, Hračky pro děti, Naše tipy, Dětské pokoje, hit, Post, Ratolest, Gal, Domeček, Originální kousek, Ellis, Pokojíček, Ori, Postel, Sconto, Kousek, Evropská unie, Vkus, Borovice, Hračky na Heureka.cz