Dětské módní kolekce, které miluje celý svět

Reklama 9.  5.  2017
Patříte mezi ty matky, které z dřívější závislosti na nakupování stylových módních kousků pro sebe, přešly na závislost nakupování módních outfitů pro své děti? Pak čtete správně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Naše děti také mohou vypadat skvěle, a tak si na jejich oblékání a obouvání, které by mělo být především zdravotně nezávadné, necháváme záležet. Máme pro vás inspiraci na originální dětské oblečení, kterou byste si, milé maminky, neměly nechat ujít. Tak si uvařte kávu, uspěte ratolesti a nechte se inspirovat.

Dětská kolekce Desigual

Barvy, barvy, barvy. Je skvělé, že pro naše milé dětičky, se barev rozhodně bát nemusíme ba naopak. A tak pro vás máme jednoznačně tip na značku Desigual, která je známá pro divoké modely, barvy a motivy. Dětské oblečení Desigual nabízí kousky pro dívky i chlapce, pro malé i velké. Extravagantní, společenské, pohodlné a netradiční, takové jsou tyto módní kousky. Obléci své dítě můžete do této značky od hlavy až k patě.

Klepněte pro větší obrázek

Představit si můžete šaty, trička, mikiny, svetry, legíny, teplákové soupravy, body, nebo boty. A to v různých barvách, střizích a funkcích. Mikiny navrhuje Desigual většinou oboustranné, zřejmě z praktického hlediska. Boty nabízí sportovní, ale i elegantní, s ortopedicky tvarovanou vnitřní stélkou, vyrobené z kvalitního materiálu.

Pohádkové kousky Santoro London

Další skvělou značkou je Santoro London, která představuje různé doplňky, v podobě kabelek, peněženek, klíčenek nebo i hrnečků. Santoro London je známá pro svou typickou panenku Gorjuss, kterou představuje v různých designech a barvách. Santoro London není jen značka pro děti, ale i dospělé, a tak se se svou dcerkou, můžete snadno sladit.

Klepněte pro větší obrázek

 

Letos značka přenesla své panenky také na oblečení, a tak si můžete vybrat z široké nabídky šatů, triček nebo mikin pro dívky i ty nejmenší. Věci jsou vyráběné z kvalitních a příjemných materiálů a snadno je můžete kombinovat s doplňky ve stejném designu.

Dětské boty Melissa pro naše princezny

Značka Melissa nevyrábí boty jen pro dospělé, ale také pro děti. Dívčí kolekce se nazývají Mel by Melissa a pro ty nejmenší jsou tzv. Mini Melissa. Voňavé, pohodlné, barevné, roztomilé. Takové jsou naše oblíbené Melissky. Pokud chcete být originální, můžete se se svou dcerkou opět sladit a pořídit si boty ve stejném designu. Rozhodně to bude vypadat skvěle a vtipně.

Klepněte pro větší obrázek

Toms

Znáte značku bot Toms? A víte, že pokud nosíte jejich espadrilky, sandály nebo tenisky, děláte dobrou věc? Značka Toms totiž spolupracuje s projektem One for One, a tak za prodej jednoho páru bot daruje další pár dítěti z rozvojové země. Nejen, že nosíte stylovku, ale také pomáhate. Toms nabízí boty nejen pro ženy a pro muže, ale také pro děti. Většinou vyrábí boty v jednotlivých kolekcích ve stejných designech, abyste se mohly sladit jak s partnerem, tak i s vaším potomkem.

Klepněte pro větší obrázek

Boty Tommy Hilfiger pro maminky

A protože i my maminky si zasloužíme nové boty (jelikož jich nemáme nikdy dost), tak jsme pro vás prozkoumali trh a našli nádhernou novou kolekci Hilfiger.

Dámské boty Tommy Hilfiger jsou totiž přesně ty, které si vaše nohy zamilují a vy v nich protancujete celým rokem. Americká značka Tommy Hilfiger prostě ví, jak vyrobit kvalitní módní kousek. A boty se jim daří dělat ty nejlepší.

Tak si udělejte radost na módním e-shopu www.different.cz, kde všechny tyhle značky najdete. Zamilujte se ;)