Maminka.czŠkolák

Dětské soboty plné her a zábavy

redakce 29.  3.  2012
Dětské soboty plné her a zábavy
Galerie Harfa zahajuje tuto sobotu 31. března speciální program pro děti. Každou následující třetí sobotu v měsíci (21. dubna, 19. května a 16. června) se v tomto vysočanském obchodním centru vždy od 14 do 18 hodin bude konat akce „Galerie Harfa patří dětem“. Současně pokračují i tzv. Dětské úterky pro nejmenší děti, které se každé úterý mohou těšit na nové pohádkové divadelní představení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Poslední březnovou sobotu jsou pro děti připraveny různé soutěže o drobné ceny, nafukovací skákací hrad, tombola o krásné dárky a nebude chybět ani pohádka s písničkami – tentokrát to bude pohádka inspirovaná knížkou Kvak a Žbluňk jsou kamarádi od spisovatele Arnolda Lobela.

Děti mohou také vyzkoušet závodní autodráhu pro RC modely anebo se projet na elektromotorkách. Dětskou elektromotorku OSET 12 budou moci také vyhrát ve velké jarní soutěži. V rámci dětských sobotních programů budou děti získávat nápovědy do křížovky a 16. června proběhne velké finále soutěže a bude vylosován výherce elektromotorky.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Hry pro děti, Maminka cestuje, Sob, Žába, Finále soutěže, Velké finále