Maminka.czPředškolák

Dětský den před Palácem Flóra

redakce 1.  6.  2010
Dětský den před Palácem Flóra
První červnový den bude před nákupní galerií Palác Flóra věnován určitě především dětem. Před hlavním vchodem proběhne od 14 do 18 hodin dětský den plný překvapení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě pro ně budou připraveny zábavné soutěže o zajímavé ceny, facepainting neboli malování na obličej, soutěž v kreslení, Pohádková diskotéka se spoustou písniček či nafukovací skákací pirát. O zábavu bude postaráno.

„Rádi děláme dětem radost, a tak pro ně pořádáme dětský den plný zábavy a atrakcí. Snad nám bude přát také počasí, aby si nejen děti, ale i rodiče mohli tuto akci užít“, říká Zuzana Trédlová, marketingová ředitelka Paláce Flóra.

„Děti si budou moci vyzkoušet například malování na obličej nebo vybít svou energii díky skákání na nafukovacím pirátovi. Připravena je také Pohádková diskotéka, kde si budou moci nejen zatančit, ale i zasoutěžit. Věříme, že se celá akce vyvede a hlavně děti budou spokojené a veselé, a o to nám jde především“, dodává Zuzana Trédlová.

Věděli jste že….

Mezinárodní den dětí se poprvé slavil 1. června 1950 a to ve více než padesáti zemích celého světa. Toto datum bylo pevně stanoveno dva roky poté na Mezinárodní konferenci pro ochranu dětí. Den dětí se slaví každoročně a při této příležitosti jsou pro ně pořádány různé společenské a sportovní hry. Tento den má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Batole, Dětský, Flora, Den P, Den, Palác, Dětský den, Marketingová ředitelka