Maminka.czŠkolák

Dětský den v Hostivaři spojený s filmem Madagaskar vyšperkuje hvězda ze SuperStar

redakce 30.  5.  2012
Dětský den v Hostivaři  spojený s filmem Madagaskar vyšperkuje hvězda ze SuperStar
Martin Harich, hvězda talentové soutěže Česko Slovenská SuperStar, bude hlavním tahákem Dětského dne, který se koná 24. června od 14 hodin na louce u Obchodního centra Park Hostivař v Praze. Mladý zpěvák, jehož si v průběhu soutěže oblíbila i přísná porota, sice nezvítězil, ale i přesto se stal miláčkem fanynek, které umí přivádět do varu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak to vlastně celé začalo? Kdysi vnímal hudbu jako shluk nicneříkajících tónů z reproduktorů nebo jako zvukovou kulisu při snídani v kuchyni. Jakmile však začal navštěvovat osmileté gymnázium, přišel v jeho životě jistý obrat.

„Písničky jsem psal jednu za druhou. Samozřejmě, že každá nebyla skvělá, ale když jsem jich měl hodně, měli jsme z čeho vybírat. Myslím, že teď už jsem konečně spokojený, protože nemusím hrát pouze převzaté skladby,“ říká Martin Harich, který hraje ve své kapele Musitany Hope.

Na dětském dni vystoupí také formace5Angels, pětice bláznivých dívek, které se navzájem doplňují a dohromady vytvářejí neuvěřitelnou partu. Svými písněmi dělají radost nejen dětem, ale i teenagerům po celé České a Slovenské republice.

Dětský den bude spojený i s filmem Madagaskar, který přichází v červnu do kin. Děti se mohou těšit například na skládání puzzle, malování zvířátek z Madagaskaru na obličej, na trička i na výkresy. Všichni návštěvníci se budou moci vyřádit i ve speciálních kurzech na skákacích botách.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, film, Sup, Host, Mad, Martin Harich, Dětský, Dětský den, Superstar, Super, Madagaskar, Den, Hostivař