Maminka.czSlavné maminky

Diagnóza neplodnost jí naději nevzala. Bára Mudrová z Ulice se raduje z vytouženého miminka!

Dita Mrázková 3.  6.  2022
Lékař míní, osud mění... Když se herečka dozvěděla, že přirozenou cestou zřejmě nikdy neotěhotní, začala hledat nový životní směr a myšlenky na dítě zaháněla na horách. Jenže i mistr tesař se někdy utne. Z Báry je totiž už několik dnů novopečená maminka! Syn dostal jméno podle filmového milovníka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zprávy o narození miminka jsou pokaždé důvodem k radosti. Jenže někdy je ta radost ještě o špetku větší. Stejně jako v případě herečky Báry Mudrové, které lékaři před rokem sdělili smutnou diagnózu. Pravděpodobnost početí dítěte přirozenou cestou měla být minimální. Herečce, která vždy toužila stát se matkou, se tak ze dne na den přetočil život vzhůru nohama.

VIDEO: Drbárna z Ulice. Nejhorší bývalí partneři v Ulici!

Rozhodla se, že se s novým zjištěním vyrovná během své tisícikilometrové pouti po českých horách. Bára dokonce založila sbírku, v níž pomohla vybrat pro děti z dětských domovů téměř sto tisíc korun. O pár měsíců později se rčení "dobro plodí dobro" v Bářině případě doslova zhmotnilo. 

„Pořád tomu nemůžu uvěřit. Před rokem jsem si balila batoh na hory a hledala nový životní směr. A teď vybaluji tašku z porodnice a v náručí držím vysněné děťátko. Tělo je očividně schopné si někdy poradit, i když mu lékaři nedávají mnoho šancí,“ svěřila se šťastná maminka, která porodila chlapečka Kristiána.

A prozradila i něco ze zákulisí porodu. Kvůli rizikům pro miminko bylo nutné porod vyvolávat: „Neprobíhalo to úplně podle mých představ. Obdivuji všechny maminky, které mají více dětí. Čekala jsem mnohé, přesto mě porod překvapil svou intenzitou. Jsem šťastná a vděčná za to, že vše dopadlo nakonec dobře.“ 

Novopečená maminka je už s Kristiánkem v pohodlí domova. „Návrat domů byl zlomový. Především trávíme čas společně s tatínkem, který je mi velkou oporou, a všechno prožíváme společně. Třeba v noci vstáváme k malému oba. I když první dny si zatím spíš užíváme, protože Kristiánek je úžasné miminko, občas si trošku postěžuje, ale zatím jsme nezažili jediný záchvat pláče. Je nám hezky," svěřila se Bára.

Kolegové z Ulice se s Bárou před její mateřskou dovolenou rozloučili už v březnu.
A ti, kdo Ulici pravidelně sledují, se nemusí obávat, že by o postavu Áji přišli, Bára do ní určitě "naskočí".
 

Témata: Porod, Slavné maminky, Miminko, Životy slavných, Instagram, Rodiče, Syn, herečka, Neplodnost a IVF, Plodnost, Seriál Ulice, Početí, Ulice, TV Nova, natáčení, Bára Mudrová, Kristián, vyvolávaný porod, Bára, Seriál, Bulovka, Archiv, Kristian, Radost, Kristiánkem