Maminka.czDílnička

Dílnička: Naučte se, jak jednoduše a přitom atraktivně zabalit vánoční dárky

Každého určitě potěší, když dostane krásně a s péčí a láskou zabalený vánoční dárek. I naprostá maličkost je tak totiž povýšena na zcela jinou úroveň. Pokud si letos chcete s balením dárků trošku kreativně a nápaditě vyhrát, máme pro vás inspiraci, která je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co si budeme povídat, děti pod vánočním stromečkem moc nevnímají způsob balení dárků, ale zajímá je v první řadě jejich obsah. Většinou jen bezhlavě rozbalují jeden balíček za druhým, aby zjistily, co jim Ježíšek nadělil. 

Čím jsou však starší, tím více ocení i to, jak jsou dárečky zabalené. My jsme pro vás připravili inspiraci, jak vánoční dárky zabalit v minimalistickém stylu. Lepicí pásku vyměňte za kvalitní lepidlo, pořiďte si roli hnědého balicího papíru a vytáhněte dekorace, které najdete (stužky, kousky krajek, provázky, hvězdičky, vlněné kuličky, knoflíky...), a pusťte se do práce. Pokud balíte na poslední chvíli, můžete dárek ozdobit i jen jmelím nebo větvičkou.

Témata: Video, Dílnička, Jak na to, Naše tipy, Tvoření, Vánoce, Advent, Ježíšek, Dárek, Vánoce 2021, Balicí papír, Láska, Maličkost, Vánoční strom, Dekorace, Inspirace, Balení, Žába, Van, Vánoční dárky, Herkules, Jed, Tipy na dárky na Heureka.cz