Disney kolekce skleniček s oblíbenými hrdiny na vás nyní čeká v BILLE

Reklama 23.  1.  2018
Disney kolekce skleniček s oblíbenými hrdiny na vás nyní čeká v BILLE
Síť supermarketů BILLA přichází s další věrnostní akcí, která potěší všechny milovníky animovaných filmů a pohádek. Posbírat můžete celkem 6 skleniček, na kterých se usmívají oblíbené Disney postavičky. Čekají na vás myšák Micky, roztomilá Minnie, pejsek Pluto, střelený Goofy, roztržitý Kačer Donald a krásná Daisy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Klepněte pro větší obrázek

Jak skleničky získat?

1.      Sbírejte nálepky

Při nákupu v supermarketech BILLA získáte nálepky, za které je možné skleničky vyměnit. Za každých 200 Kč, které v BILLE utratíte, obdržíte vždy 1 nálepku. Jakmile shromáždíte za své nákupy celkem 15 nálepek, při doplatku 20 Kč získáte jednu skleničku dle vašeho výběru.

2.     Směňte své BILLA body

Nechce se vám sbírat nálepky? Druhou možností je výměna BILLA bodů. Jestliže máte na svém kontě alespoň 700 BILLA bonus bodů, můžete je vyměnit na jakékoliv prodejně. S doplatkem 20 Kč si pak vyberete skleničku, která se vám nejvíce líbí. 

Kdy bude akce probíhat?

Skleničky můžete sbírat v období od 10. ledna do 27. února 2018 a to ve všech supermarketech BILLA v České republice.

Z veselých skleniček vám budou chutnat zdravé džusy, ledové čaje i ovocná smoothie. Pokud se vám podaří získat všech 6 skleniček, můžete doma uspořádat dětskou oslavu a svým kamarádům nabídnout něco dobrého k pití. Věříme, že vás sbírání kolekce bude bavit a že si s Disney postavičkami užijete spoustu zábavy! 

Více informací k akci naleznete zde