Maminka.czDisney

Disney+ přichází do Česka. Zabaví nejen vaše děti, ale i vás

redakce 9.  6.  2022
Příběh hraček, Ledové království, Auta, Proměna… Známé animáky, které milují děti, ale které baví i jejich rodiče. Nejen ty, ale i spoustu dalších kreslených pohádek a nových seriálů a filmů přinese nový kanál Disney+. Ten přichází do Česka a startuje 14. června. Co nabídne?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Do konkurenčního boje o českého diváka vstupuje streamovací platforma Disney+ s nabídkou více než 800 filmů, přes 900 seriálů a 130 titulů vytvořených exkluzivně pro tento kanál. Jak už její název napovídá, v programové nabídce bude mít všechny známé kreslené pohádky i seriály z dílny Disney. Představí se ale i filmové a seriálové novinky spadající pod značky Pixar, Star, National Geographic, Marvel nebo Star Wars. Většina z nich bude dabovaná nebo alespoň s českými titulky. 

Animované trháky pro děti

Nová platforma chce zaujmout diváky a získat své místo vedle Netflixu, českého Voyo nebo HBO Max díky široké nabídce, ve které si každý najde to svoje. Pro dětské diváky budou připraveny například kompletní kolekce Příběh hraček, film Duše a na Oscara nominovaný snímek Luca.

Od společnosti Walt Disney Animation Studios budou k dispozici Oscarem oceněné snímky Encanto či Cruella s Emmou Stone v hlavní roli. Nostalgické vzpomínky na devadesátky se vám vybaví při sledování kompletních sérií Kačeří příběhy, Gumídci, Letohrádek nebo Rychlá rota. Samozřejmě nemohou chybět velmi oblíbené seriály pro děti Sofie První, Doktorka Plyšáková, Vampirina, Mickeyho klubík, Piráti ze Země Nezemě a další.

Seriály pro rodiče

Pod značkou Star se představí reality show The Kardashians o zřejmě nejslavnějším "celebritím" rodinném klanu současnosti nebo minisérie Pam a Tommy o uniklé erotické nahrávce Pamely Anderson a jejího exmanžela Tommyho Lee. Chybět nebude ani klasika v podobě seriálů Simpsonovi, Chirurgové, Griffinovi, Zoufalé manželky, Živí mrtví, Útěk z vězení, Taková moderní rodinka nebo Jak jsem poznala vašeho otce.

Pokud patříte mezi fanoušky superhrdinů, budete mít také z čeho vybírat. Z dílny Marvel se představí například snímek Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, který byl nominován na Oscara, a filmy Eternals, Avengers: Endgame či Captain Marvel. Na své si přijdou i milovníci marvelovských seriálů jako Moon Knight, Loki a WandaVision. Začátkem příštího roku bude k vidění i dlouho očekávané pokračování filmu Avatar od režiséra Jamese Camerona.

Do půlnoci 13. června můžete využít slevu na předplatné – dvanáctiměsíční vás vyjde na cenu osmiměsíčního, tedy na 1590 Kč. Pokud to nestihnete, plná cena za roční předplatné vychází na 1990 Kč nebo při měsíční platbě na 199 Kč.

Témata: Děti, zábava, Disney, pohádka, Seriál, Oscar, seriály, Netflix, Sofie, vzpomínky, animák, Voyo, Platforma, Auto, Disney +, Příběh hraček, Hračky, Anders, Minisérie, Tomm, Mickey, Star Wars, Luco, Dílna, Čéška