Maminka.czHoroskopy

Dítě ve znamení BERANA: Připravte se na život vedle sopky

redakce 28.  3.  2017
Máte doma Berana nebo ho čekáte? Pak si musíte přečíst tenhle horoskop. Beran je totiž znamení, které je hodně "své". A takové bude i vaše dítě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Horoskop pro umíněné Berany

Žili jste někdy vedle sopky? Ne? Nebojte se, nic není ztraceno! V astrologických knížkách se píše, že Berana mimo jiné charakterizují výbuchy naprosto nezvladatelné energie - a vy se nyní máte šanci přesvědčit, jak to vypadá ve skutečnosti. 

Kdy se rodí Berani

Ve znamení Berana se Slunce nachází od 20. března 2017 11.30 SEČ do 19. dubna 2017 23.28. SELČ 

Občas to bude náročné, občas bude váš miláček skoro na zabití, ale výsledek bude stát za to! 

VIDEO: Jak mohou rodiče přimět děti k pohybu? S malým Beranem to zřejmě nebudete mít zapotřebí, ale co kdyby náhodou ...

Přinesete si domů dítě narozené v prvním znamení zvěrokruhu (pokud chcete vypadat opravdu chytře, můžete ho představit jako zrozence v základním ohni). Beraní kov je železo, beraní kámen je diamant. Diamant je nejtvrdší nerost a železo obtížně zpracovatelný kov. Vaše dítě sdílí tyto vlastnosti měrou vrchovatou! Vyžaduje plnou pozornost, o kterou si umí říct způsobem stejně neodolatelným jako nezpochybnitelným. Připravte se na to, že Beran nejdříve řeže a až pak si uvědomí, že měl taky měřit. Má spoustu energie a většinou je pohybově zdatnější než jeho vrstevníci. Pokud nechcete, aby vám z bytu přemírou své energie udělal kůlničku na dříví, musí začít co nejdříve sportovat. Sport ho zbaví přebytečné energie a dá mu smysl pro fair play, což je něco, co bude v životě moc potřebovat. 

Dítě ve znamení RYBY: Nenápadný a vnímavý snílek
Témata: Péče o dítě a jeho výchova, Horoskopy, Dítě je na světě, Blíženec, Beran, SELČ, Zdravý rozum, Afektivní záchvat, Snílek, Životní poslání, Ryba, Střelec, Znamení, Knížka, Astrolog, Celý zbytek, Povolání, Totální nesmysl, Fair Play, Děti, Mars, Býk, Diplomat, Živo, Znamení berana

Video