Maminka.czLáska a vztahy

Dítě zplodil ještě jako muž, narodilo se už ale dvěma ženám

Blesk pro ženy 16.  3.  2020
Byla to typická heterosexuální rodina, muž, žena a dvě dcery. Tatínek se ale rozhodl stát ženou, dřív než zahájil hormonální léčbu, pokusil se se svou manželkou ještě o jedno dítě. Povedlo se, chlapeček už se narodil dvěma ženám.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro tuto rodinu byl rok 2019 opravdu zlomový. Tatínek od rodiny se rozhodl pro změnu pohlaví, v květnu zahájil hormonální terapii a stal se transženou: "Já a Shannon máme už dvě dcery. Domluvili jsme se, že než se přeměním v ženu, pokusíme se ještě o jedno dítě," vypráví Cori. 
 
Shannon je opravdu velmi tolerantní žena. S partnerovou změnou pohlaví se smířila a touhy své životní lásky stoprocentně respektuje. Souhlasila i s dalším děťátkem: "Dozvěděli jsme se, že čekáme syna. Báli jsme se ale, že se narodí předčasně, stejně jako naše dvě starší dcery. Byli jsme proto velmi opatrní a pod neustálým dohledem lékařů."
 
 
Chlapec, který dostal jméno Rowan, se sice nenarodil předčasně, ale porod byl nečekaně rychlý. Než stačila Shannon nastoupit do auta a odjet do porodnice, začal se drát na svět: "Vstala ze záchoda a opřela se o umyvadlo. Řekla mi, že do nemocnice už to nestihneme," vzpomíná Cori na neplánovaný porod své ženy. Byla to prý velmi krásná událost. 
 
"O pár minut později jsem viděl synovu hlavičku a za okamžik mi celý spadl do rukou. Shannon byla šťastná a naše dvě starší holky také," dodává Cori. Rowan byl s maminkou převezen do nemocnice na kontrolní vyšetření, která dopadla dobře. Rodina dnes žije spokojený život, jen místo tatínka mají děti dvě maminky. 
 
 
[********************]
 
 
 
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
 
[********************]
 
 
Témata: Porod, Láska a vztahy, Rodina, Rodina a vztahy, Vaše příběhy, žena, Tatínek, Rowan, Drát, Dcera, Hormonální léčba, Změna pohlaví, Zen, Děti, Národ