Maminka.czDěti

Dítěti do ruky radši bublifuk než mobil

Reklama 23.  5.  2018
Bublinky sem, bublinky tam, všude kam se podívám! Nebo tomu tak alespoň bylo. Musíme uznat, že zastaralé bublifuky už moc nefrčí a děti sáhnou radši po mobilu. Inovacím se nicméně v dnešní moderní době nekladou žádné meze. Se svými dětmi si teď můžete lehce udělat i dvoumetrové bubliny nebo se navzájem rozprášit bublinovými střelami, které namísto újmy na zdraví vykouzlí úsměv na tváři.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Není bublina jako bublina

Od obyčejných bublifuků za cenu v řádech korun ale žádnou slávu nečekejte. Kvalitní bublina si totiž vyžaduje kvalitní tekutinu! Bubliny Fru Blu mají díky jedinečné tekutině výjimečný tvar, mění se barvami duhy a jen tak neprasknou. Tekutina je navíc certifikovaná, zdravotně nezávadná a bezpečná jak pro děti, tak i zvířata. Bubliny tak můžete chytat, otáčet a užít si spoustu nevšední legrace.

Klepněte pro větší obrázek

Bublina na několik způsobů

V obchodech jsou k dostání buď základní sety se smyčkou nebo dvojitou smyčkou „motýl“ nebo sety se šňůrou pro výrobu až dvoumetrových bublin. Pro mladší děti bude pak největší zábavou Fru Blu Blaster – pistole na baterie, ze které zvládnou střílet i ti nejmenší.

Součástí blasteru jsou dva nástavce – jeden je pro výrobu tisíců malých bublinek a druhý pak pro výrobu obrovských bublin. Vyrábění bublin půjde díky speciální konstrukci blasteru jako po drátkách.

Fru Blu sety kromě nástrojů pro výrobu bublin obsahují i 0,5 l náplně. Dokoupit můžete i samostatné třílitrové balení tekutiny.

Klepněte pro větší obrázek

Víte, že… 

… sety pro výrobu obrovských bublin Fru Blu získaly už několik zahraničních prestižních ocenění? V České republice se poprvé objevily až tento rok. Přejeme spoustu zábavy!

www.frublu.eu

Témata: Děti

Video