Maminka.czMaminka roku

Dívejte se s námi na finále Maminky roku! Už DNES se dozvíme, kdo vyhraje

redakce 15.  10.  2019
Po několika měsících dospěla soutěž Maminka roku 2019 do finále. Už dnes v sedm večer se dočkáme slavnostního vyhlášení celkové vítězky i maminek, které vyhrají jednotlivé kategorie. Buďte u toho s námi díky on-line přenosu!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení výsledků soutěže Maminka roku 2019 budete moci sledovat on-line na Blesk.cz a na Facebooku časopisu Maminka. Začínáme v úterý 15. října v 19 hodin

Máme za sebou několik měsíců plných emocí, dojetí, nečekaných setkání. Na jaře redakce časopisu Maminka vybrala z množství přihlášek plných silných příběhů třicet matek, které díky nim postoupily do semifinále druhého ročníku soutěže Maminka roku.

Tamara Klusová: Čtvrté dítě si umím představit, spíš bych si ho ale osvojila

Semifinalistek bylo deset mezi maminkami blogerkami, deset mezi podnikatelkami a deset mezi hrdinkami. Mohli jste o nich několik měsíců hlasovat na webu soutěže a rozhodnout, které tři z každé kategorie postoupí do závěrečného finále, v němž už jde o velké ceny. Bylo to napínavé do posledních momentů a sami jsme v redakci byli zvědaví, jak to dopadne.

Toto je 9 finalistek soutěže Maminka roku – jejich medailonky najdete ZDE

Právě tyhle maminky čeká v úterý den strávený částečně s porotou - užijí si například společnou snídani, pak jim dopřejeme výběr šatů podle jejich představ a líčení, aby se mohly cítit opravdu jako královny.

Hlavní vítězka bude jen jedna!

V sedm hodin začíná v pražské restauraci SOHO slavnostní galavečer s vyhlášením vítězek. Soutěží se ve třech kategoriích – Maminka podnikatelka, Maminka blogerka a Maminka hrdinka. Každá kategorie bude mít svou vítězku, ovšem Maminka roku 2019 může být jen jedna!

Počítejte s tím, že půjde o večer nabitý emocemi, dojetím, láskou, protože za všemi finalistkami jsou zajímavé příběhy a ony samy jsou rovněž nesmírně inspirativní. Uvidíte, dívejte se s námi. 

Kdo zasedne v porotě? Kromě partnerů společností Baby Direct, Answear a Dr.Max a šéfredaktorky časopisu Maminka Alice Rossi nebudou samozřejmě chybět ani patronky jednotlivých kategorií: Tamara Klusová, Marika Šoposká a Andrea Růžičková. "Rozhodování bude těžké," shodují se všechny ambasadorky.

Vítězky si mezi sebou rozdělí velké množství výher v celkové hodnotě osm set tisíc korun, včetně speciálních cen pro ty, kdo vyhrají jednotlivé kategorie. Přehled cen pro vítězky najdete ZDE

Celým programem bude provázet Vojtěch Bernatský, který skvěle bavil publikum už na loňském finále. Těšit se můžete i na nabitý doprovodný program včetně hudebního vystoupení zpěváka Tomáše Kluse.

Marie Doležalová: Jsem prostě jen matka! Je to málo? Zřejmě ano!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Eliánek spí od dvou měsíců ve svém pokojíčku, říká Dominika Mesarošová
Tohle jsou finalistky Maminky roku! O vítězce rozhodnete i vy!
 
Témata: Video, Časopis Maminka, Maminka roku 2019, Maminka blogerka, Elián, Dominika Mesárošová, Tomáš Klus, Výhra, Vystoupení, Andrea Růžičková, Vyhlášení, Slavnostní vyhlášení, Celková vítězka, Maminka, Kategorie, Finále, Soho, KDO, Tamara Klusová, Baby Direct, Facebook, Marika Šoposká, Galavečer, Web soutěž, Ambasador