Maminka.czMaminka roku

Dnes už jsem s postižením dcery smířená, říká Maminka Hrdinka 2018

22.  4.  2020
Dnes už jsem s postižením dcery smířená, říká Maminka Hrdinka 2018
V prvním ročníku soutěže Maminka roku vyhrála první místo v kategorii Maminka Hrdinka 2018. Jak se má nyní Radka Doudová a její postižená dcera Terezka? A co je u ní nového?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Naší Terezce, kvůli které jsem se do soutěže přihlásila, budou za pár týdnů tři roky. Její postižení je tak těžké, že zůstane ležící, nemluvící a plně odkázaná na naši péči. Už nyní se snažíme zpracovat informaci, že se naše dcera nedožije dospělosti. Pokud budeme mít štěstí, dožije se puberty.

Pokud váháte, zda se projektu zúčastnit, raději rovnou vyplňte přihlášku TADY

Přes to všechno, nebo možná právě proto, jak složitý jí osud nachystal život, je to naše usměvavá, krásná holčička. Mluvím o ní jako o lásce svého života. O mojí učitelce a živoucím svědomí.

Tohle vyhraje Maminka roku! Ještě máte čas se přihlásit

Ze staršího Matýska už je třeťák. Je hodný a rozumný kluk. Skvělý brácha. Můj partner je stále mým partnerem. Pořád se milujeme, a tak jsme se odhodlali a pustili se do plánování dalšího společného miminka. Jak už jsem se zmínila, Terezky genetická vada je výsledkem spojení našich vadných genů, tak jsme zvolili cestu umělého oplodnění. Ani jeden z nás nemá odvahu pokoušet osud podruhé. 

Přihlašte se, pokud píšete a věříte, že váš projekt má smysl, říká Maminka blogerka Iveta
Témata: Časopis Maminka, Postižení, Maminka roku 2020, posti, Dcery, Maminka hrdinka, HODNÝ, Dcera, Post, Osud, Partner, Radka Doudová