Maminka.czČasopis Maminka

Dnes vychází květnová Maminka. Na titulce s Aňou Geislerovou a její dcerou

19.  4.  2018
„První dítě bylo trochu skleníkový experiment. S třetím je vše jinak,“ říká trojnásobná maminka Aňa Geislerová v rozhovoru, kterého se zúčastnila také její dcera Stella.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Květnové číslo nám krásně rozkvetlo a jako vždy se v nové Mamince můžete těšit na spoustu inspirativního čtení, praktických rad i nákupních tipů.

Kromě dvojrozhovoru s herečkou Aňou Geislerovou a její dcerou na vás čeká také módní inspirace na jaro a léto. Roli modelek a modelů jsme si tentokrát vyzkoušeli na vlastní kůži my v redakci a můžeme vám říct jedno. Je to fuška, hlavně ukočírovat u toho ještě děti :-)

V novém čísle jsme si posvítili na křečové žíly v těhotenství stejně jako na péči o prsy. Připravili jsme pro vás seznam užitečných vychytávek, které v těhotenství oceníte.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

Patříte k maminkám, které nedají dopustit na šátek nebo nosítko nebo o nošení miminka uvažujete? I vy si zde přijdete na své. Kromě praktických rad najdete v květnovém čísle i přehled nosítek, která nás zaujala.

Dále se dočtete, jak uchovávat odstříkané mléko, co dělat, když vaše dítko napadne laryngitida nebo jak správně vybrat první kolo. Nechybí ani speciál věnovaný péči o zoubky nejmenších. Poradíme, jak vést dítě k samostatnosti nebo kam s dětmi o prázdninách.

A to nejlepší na závěr. Připravili jsme pro vás soutěž Maminka roku. „Není to žádná soutěž krásy. Jde nám o životní příběhy maminek, které mohou inspirovat ty další,“ vysvětluje šéfredaktorka Alice Rossi. Jak se do soutěže přihlásit a jaké jsou kategorie, se dozvíte na stránkách www.maminkaroku.cz.

Květnovou Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché!

Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1805W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1805W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.czwww.platmobilem.cz

Klepněte pro větší obrázek
Agáta Prachařová: Třetí dítě bych si přála, ale nevím, jak by to vzal Kryšpín
Herečka Marie Doležalová čeká miminko. Pochlubila se těhotenským bříškem
Diana Kobzanová je těhotná. Druhé dítě porodí každým dnem
Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Životní příběh, Laryngitida, Nosítko, Aňa Geislerová, Odstříkané mléko, ANO, Speciál věnovaný, Dcera, Trojnásobná maminka, Nové číslo, Alice Rossi, Děti, Maminka, Křečová žíla, Poštovné, První dítě, Titul, Květnové číslo, První kolo, Květ, Alice Ross, Experiment, Módní inspirace, Vaky a nosiče dětí na Heureka.cz