Maminka.czČasopis Maminka

Dnes vychází nejbarevnější Maminka letošního roku. S Monikou Absolonovou na titulce!

redakce 17.  8.  2017
Dnes vychází nejbarevnější Maminka letošního roku. S Monikou Absolonovou na titulce!
Tak tuhle titulku v trafikách jen tak nepřehlédnete. Nejenže hýří barvami, ale její tváří je zpěvačka Monika Absolonová se synem Tadeášem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zpěvačka nám v rozhovoru prozradila, že vysněný pocit naplnění našla až se svým synem Tadeášem a že i když chtěla být přísnějším rodičem, tak jí to moc nejde...

V zářijovém čísle jsme se zaměřili na rizikové těhotenství, zjišťovali jsme, kolik ultrazvuků v těhotenství vás čeká a co všechno dokážou zjistit. Které vitamíny jsou v těhotenství nejdůležitější a proč? I to se dočtete v nové Mamince.

Seznámíme vás s Hamiltonovým hmatem a dočtete se, jakých osm věcí vás může u vašeho novorozeného děťátka překvapit.

Samostatný sed je jednou z velkých událostí ve vývoji dítěte. Jak ho můžete podpořit, a co naopak nedělat? Zeptali jsme se odborníků. Stejně tak vám  poradíme, jak odnaučíte vašeho drobečka cucat si palec.

Těšte se také na dětskou a těhotenskou módu, speciál Návrat do práce po mateřské a recepty na ty nejlepší dobroty od babičky.

Klepněte pro větší obrázek

 

Agáta Prachařová to má za pár. Na náplavce ukázala pěkné bříško
GALERIE: Miska, ze které se jídlo nevysype, a dalších 25 vychytávek. Tyto věci vám ulehčí život s miminkem
Neuvěřitelné zrození. Miminko se dere na svět při „přírodním“ císařském řezu
Témata: Těhotenství, Video, Časopis Maminka, léto, Novorozené děťátko, Monika Absolonová, Zářijové číslo, Zpěvačka, Titulek, Maminka, Let, Hamiltonův hmat, Velká událost, Rok, Hami, Samostatný sed, NEJ, Syn, Hamilton, Rizikové těhotenství, Pocit naplnění, Titul, Dětská móda, Přísný rodič, Zrození

Video