Maminka.czCelebrity

Dojemná vyznání světových celebrit vlastním dětem: Rodina a mateřství jsou mnohem víc než kariéra!

Simona Formánková 6.  11.  2022
Kouzelné, ohromující, ale i chaotické a únavné – tak by se dalo pár slovy popsat rodičovství. Ať už si právě procházíte kterýmkoli z těchto stadií, určitě nám dáte za pravdu, že je to stav, který člověka neskutečně obohatí. Své o tom vědí i celebrity, které své pocity sdílí se zbytkem světa. Přečtěte si jejich nejdojemnější vyznání!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chris Hemsworth

Devětatřicetiletá filmová hvězda je otcem dcery India Rose a dvojčat Tristana a Sashy. Přestože je úspěšným hercem a jeho kariéra neustále roste, svou rodinu staví Chris Hemsworth nade všechno na světě. V jednom z rozhovorů otevřeně řekl, jak ho otcovství neskutečně změnilo. „Nyní je mou identitou jiný tým, jiná komunita – komunita je rodina.“ Herec také přiznal, že když se podívá zpět na některé ze svých filmů, všímá si, že mohl do některé ze svých rolí vložit více energie. Ale říká, že ničeho nelituje, protože teď veškerou sílu investuje do svých dětí.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Serena Williams

Americká tenisová hvězda Serena Williams má s manželem 5letou dceru Alexis. Tato 23násobná grandslamová šampionka, považovaná za jednu z největších tenistek všech dob, se ve 36 letech stala maminkou. Když se jí zeptali na mateřství, řekla: „Celý život jsem se soustředila jen na svou kariéru. Jenže potom, co jsem se vdala a měla rodinu, jsem si uvědomila, že v životě jde o mnohem víc. Miluju být mámou."

Klepněte pro větší obrázek

Salma Hayek

Když se mexicko-americká herečka stala v 41 letech mámou, její dcera Valentina jí prý obrátila život vzhůru nohama. Z malé holčičky je už však slečna, a když jí její maminka popřála ke 14. narozeninám skrze sociální sítě, dojalo to všechny fanoušky. „Jsi pro mě vším. Buď požehnán den, kdy jsi přišla do mého života, abys ho rozzářila... Děkuji, že JSI.‘‘

Klepněte pro větší obrázek

P!nk

Třiačtyřicetiletá zpěvačka má s manželem dceru Willow, které je 11 let, a syna Jamesona ve věku 6 let. O mateřství mluví vždy naprosto upřímně. V jednom rozhovoru dokonce přiznala, že být mámou nikdy nebylo její sen. Nicméně pokračovala a řekla, že mít své první dítě bylo jako „sledovat, jak vaše srdce chodí mimo vaše tělo“.

Klepněte pro větší obrázek

Eva Longoria

Svého jediného syna Santiaga porodila herečka ve 43 letech a prozradila, že je šťastná, že si na mateřství počkala. Protože nyní je trpělivější než kdykoli předtím. Eva Longoria také otevřeně přiznala, že mateřství vnímá jako jedno velké dobrodružství, které jí úplně změnilo život. Navíc Santiago se prý stal středobodem jejího vesmíru. 

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Rodičovství, Mateřství, Rodina, Instagram, Celebrity, Dcera, Herec, Kariéra, Sociální sítě, Serena Williams, Ben Affleck, Chris Hemsworth, Santiago, Salma Hayek, Willow, Pink, Eva Longoria, Šampionka, Serena Williamsová, Alexis, Mater, Dojem, Tristan, Salma Hayeková, LIVE