Maminka.czBatole

Dojemné! Týraný pes důvěřuje jen malému chlapci. Ostatních se bojí

redakce 23.  11.  2018
Fenka Nora ztratila důvěru k lidem. Předchozí majitelé ji týrali a jí trvalo opravdu dlouho, než si k novým páníčkům našla důvěru. Ale povedlo se. Roztřesená psí slečna se spřátelila s jejich malým chlapečkem Archiem. Jen tomu důvěřuje, nebojí se ho a díky jeho klidné povaze se z nich stali nejlepší přátelé.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Elizabeth si fenku anglického pointera Noru pořídila před sedmi lety, kdy ještě s manželem neměli děti. Jako štěně byla psí slečna neustále týrána, a tak byla velice vystrašená. "Chtěli jsme jí dát šanci na lepší život. Věděli jsme, že to s ohledem na její minulost nebude jednoduché. Věřili jsme ale, že až přijde ten pravý čas, stane se z Nory skvělý rodinný parťák," vypráví její panička Elizabeth. A tak se také stalo. 

Pes a kočka chrání nového člena smečky

Přestože je Nora vůči lidem stále ostražitá, její psí srdce si získal Elizabethin nejmladší syn Archie. "Je opravdu klidné a šťastné dítě a zdá se, že to se Noře líbí. Neudělají bez sebe ani krok," říká Elizabeth. Důkazem jsou fotografie, které Elizabeth pravidelně pořizuje a sdílí na sociální síti Instagram

GALERIE: 70 úžasných fotek z prvního setkání prarodičů s vnoučaty. Něha, dojetí a trocha smutku

Díky své vyrovnané povaze dává dítě fence pocity klidu a bezpečí. S malým Archiem se zkrátka Nora nemusí ničeho bát. Pořízené snímky jsou důkazem, že pokud psovi poskytnete zázemí a lásku, stane se z něj ten nejvěrnější přítel na světě.

Podívejte se na roztomilé fotografie Nory a malého Archieho do galerie. 

Klukovi se vrátil ztracený pes. Jeho reakce je až dojemná
Proč není zvíře pod stromeček dobrý nápad?
Pes se nám mstí za narození syna. Jak ho zkrotit?
Témata: Děti, Rodina, Batole, Péče o dítě a jeho výchova, Chování a vztahy, Pes, Tyran, JEN, Boj, Archiem, Narození syna, Pravý čas, Elizabeth, Tyra, Povaha, Instagram, Důvěra, Nový člen, Předchozí majitel, Malý chlapec, Fenka, Slečna, Malý archie, Archie, Dojemný příběh