Maminka.czSoutěže

Dopřejte miminku klidný a suchý spánek! Víme, jak na to + soutěž

Reklama 14.  3.  2017
Každý milující rodič malého miminka si bezpochyby přeje, aby se děťátko v noci dobře vyspalo, a aby byl jeho spánek klidný a dlouhý. A v tom, aby takový skutečně byl, sehrávají velkou roli právě plenky, které mají za úkol jednu důležitou věc - udržet zadeček děťátka v suchu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nejspíše máte také zkušenosti s tím, že se vaše miminko ráno probudilo s vlhkou a nafouklou plenkou, takže start do nového dne nebyl úplně růžový. Miminka v noci čůrají v průměru 3 – 4krát, což znamená přibližně 240 ml moči. Důkladná ochrana před nepříjemnými pocity je tudíž na místě.

Klepněte pro větší obrázek

Mokré plenky a nespokojené miminko? Už ne!

Mokrým plenkám a nespokojeným miminkům je však konec, protože s novými plenkami Pampers Active Baby-Dry nic takového nehrozí! Naopak! Každé miminko se díky nim probudí do nového dne s dobrou náladou. 

V čem tkví jejich kouzlo?

Zdokonalené plenky Pampers Active Baby-Dry mají uvnitř 3 revoluční absorpční kanálky, díky kterým se miminka po ránu probouzejí stejně suchá jako večer, když jste je ukládali do postýlky. Pružné boky plen zajistí ochranu před protečením po celou noc.

Podle pediatra MUDr. Pavla Dvořáka PhD. hraje plenka v kvalitě spánku každého miminka klíčovou roli: „Miminka stráví spánkem zhruba polovinu každého dne. Zvláště v noci je důležité, aby měli naši nejmenší plnohodnotný spánek, který co nejméně narušuje pocit nepohodlí z mokré plenky. Klidný spánek po celou noc tak klade velké nároky na kvalitu plenky, kterou rodiče používají.

Revoluční technologie

Miminko potřebuje pro klidný spánek hlavně sucho! Tento požadavek dokonale splňují nové Pampers Active Baby-Dry, které bez obtíží zajistí sucho přes celou noc, až po dobu 12 hodin. Mariola Mirek, zástupkyně značky Pampers k tomu říká: „Nové pleny Pampers Active Baby-Dry s třemi absorpčními kanálky dokáží rovnoměrně odvádět tekutinu, a tak zajistit sucho až po neuvěřitelných 12 hodin. Miminko se probouzí suché a bez nafouknuté plenky.“

Klepněte pro větší obrázek

Kam se to však podělo?

Když rodiče vyzkoušeli nové Pampers Active Baby-Dry, byli příjemně překvapení, že plenky nebyly po ránu tak nafouklé. „Pozvali jsme si desítky maminek a tatínků, aby se zúčastnily naší výzvy s názvem “Kam se to však podělo“. Během ní měli možnost poznat, jak naše nová technologie udrží jejich děťátko v suchu”, říká Mariola Mirek z Pampers a pokračuje „Rodiče žasli nad tím, jak zůstanou nové pleny suché! Většina z nich pak potvrdila, že díky novým Pampers Active Baby-Dry zůstalo miminko přes noc tak suché jako nikdy předtím.“

Výhody Pampers Active Baby-Dry:

  • 3 absorpční kanálky rovnoměrně odvádí tekutinu
  • Pružné boky zajistí ochranu před protečením přes noc
  • Absorpční mikroperličky uzavřou moč a tím pomáhají zabránit pronikání vlhkosti až po dobu 12 hodin.
  • Rychleschnoucí vrstvy Fast Dry odvádějí vlhkost od pokožky dítěte
  • Prodyšné materiály: cirkulace vzduchu pomáhá udržet dětskou pokožku chráněnou.

Soutěžní otázka:

Kolik absorpčních kanálků mají nové plenky Pampers Active Baby-Dry?

b) 3

Balení plen Pampers a roční předplatné časopisu Maminka vyhrála Daniela Sýkorová z Chocně, gratulujeme!

Soutěž probíhala ve dnech od 14. 3. 2017 do 19. 3. 2017, pravidla naleznete zde.

Témata: Soutěže, Pleny, Pleny na Heureka.cz