Maminka.czNaše tipy

Dorty od neslyšících, těstoviny od postižených. Pochutnáte si a pomůžete!

redakce 4.  5.  2020
První pražská kavárna s neslyšící obsluhou pomáhá zdravotníkům a zároveň potřebuje vaši pomoc, aby sama překonala nynější krizi. Stejně jako malá výrobna těstovin z Mníšku pod Brdy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mezi podniky, na které omezení kvůli koronaviru dopadla nejhůře, patří  firmy zaměstnávající postižené. Je přitom v našich silách umožnit jim přežít – tím, že i v téhle době budete využívat jejich služby a objednávat si jejich zboží. 

Třeba skvělé dorty, které vznikají v pražské Tiché kavárně.  Ta funguje dál, objednávky z Tiché cukrárny lze už teď vyzvedávat u okénka v Tiché kavárně.

Domeček v kufříku zvládnete i vy. Zapojte děti, bude je to bavit

Ale nejen to! Můžete se zároveň s nimi zapojit do do kampaně "Oslaďme jim život", díky které můžete prostřednictvím kavárny komukoli darovat jejich dobroty a zároveň podpořit její provoz. 

Vybrat si můžete ze dvou možností. Buď přispějete na rozvoz výrobků z cukrárny zaměstnancům složek integrovaného záchranného systému tím, že darujte jakoukoliv částku na číslo našeho sbírkového konta: 2901711669/2010. Do zprávy pro příjemce uveďte své jméno a za něj napište IZS. Tichá kavárna moc děkuje. 

Objednejte dort pro svoji babičku

Nebo si sami vyberte, koho byste chtěli ocenit nebo rozveselit dobrotou z Tiché cukrárny. Nabídka platí pouze pro Prahu. V kavárně tak upečou dort třeba vaší babičce v domově seniorů nebo sestře v nemocnici, co se stará o vašeho tátu.

"My pečeme, my vezeme, vy objednáte, vy děláte radost! Společně osladíme život těm, na kterých nám záleží!" slibuje kavárna. Objednávejte na objednavky@tichacukrarna.cz s heslem #osladmejimzivot nebo na telefonním čísle +420 725 451 856 

Kavárnu provozuje neziskovka Tichý svět, která poskytuje neslyšícím všestrannou podporu v podobě služeb, které jim ulehčují začlenění se do společnosti. 

Letní tábory: Hned v červenci, až v srpnu, vůbec? Takhle to teď vypadá

Podobně můžete pomoci také výrobně vynikajících těstovin Pasta Fidli z Mníšku pod Brdy. Objednat si je můžete na novém eshopu: shop.pastafidli.cz ZDE 

Minimální hodnota objednávky 200 korun, ROZVOZ ZDARMA při objednávce nad 400 korun včetně, po Praze a blízkém okolí (do 20 km). Zboží doručují do 48 hod.  Zboží můžete zaplatit předem nebo hotově.

Právě tyhle objednávky firmě umožňují zaplatit nájemné, suroviny, nový startér na autě, ale i část mezd. "Takže moc moc děkujeme. S vámi to máme naději zvládnout," vzkazují z Pasta Fidli. 

To je doják! Královské děti na videu děkují doktorům a sestrám
Maminka vypadá jinak! Je kreativnější a už nepíše jen o miminech a batolatech
 
Témata: Naše tipy, posti, dort, Objednávka, IZS, Mníšek, Těstoviny, Mníšek pod Brdy, Praha, Nápis, Post, Nájem, Neslyšící, Kavárna, Brdy