Maminka.czPo porodu

Dostaňte se po porodu do formy díky chytré váze od Tesly

Reklama 15.  9.  2021
Chytrá váha Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style vás nadchne nejen krásným designem, ale také fantastickým poměrem ceny a výkonu. A hned třinácti měřenými hodnotami, díky kterým bude shazování poporodních kil hračka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Neklást na sebe příliš vysoké nároky, jíst zdravě, ale tak, aby to prospívalo vám i miminku, a rozhodně v prvních měsících nezatěžovat přímý břišní sval. Tak znějí rady odborníků, jak se zbavit poporodních kil. Což je zvlášť v tomto náročném období s absencí spánku mise, která se chvílemi může zdát jako zápletka z bijáku Mission Impossible. Celý proces ale významně usnadní jeden chytrý parťák, kterým je Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style, a jehož si doslova zamilujete.

Tato chytrá osobní váha vás nadchne čistým, nádherným designem, díky kterému se stane ozdobou každé koupelny. Na svrchní části se nachází kompozitní sklo o tloušťce 6 mm, které díky ITO vrstvě dokonale reaguje na lidský dotek. K samotnému měření pak slouží hned čtyři tenzometry, co jsou strategicky rozmístěné tak, aby bylo každé vážení co nejpřesnější.

Kromě vážení toho dokáže chytrá váha od Tesly i hodně změřit. Kromě tělesné hmotnosti je to například BMI, poměr tělesného tuku, svalů, kostí i vody, ale i celkové skóre zdraví těla, objem viscerálního tuku (tedy nebezpečného tuku v oblasti břicha) nebo metabolický věk. A protože se všechny hodnoty zároveň automaticky posílají do aplikace ve vašem chytrém telefonu, údaje o hubnutí si už chviličku poté, co si stoupnete na váhu, budete prohlížet v přehledných grafech přímo ve svém smartphonu. Dodejeme, že aplikace Tesla Smart mluví česky a rozumí si jak s iPhony, tak i telefony s operačním systémem Android.

A skvělá zpráva nakonec? Chytré hubnutí s Teslou vám rozhodně nevysaje rodinný rozpočet. Chytrou váhu Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style pořídíte už brzy jen za 999 Kč, a to ve všech tradičních obchodech s elektronikou.

www.teslasmart.com

Témata: Po porodu, Prezentace klienta, Reklama