Maminka.czČasopis Maminka

Dotazník pro tatínka: Vojtěch Bernatský: Můj největší úspěch je rodina a děti. Nic víc, nic míň.

Simona Formánková 14.  7.  2022
Znáte je z televize, sociálních sítí, divadel nebo pódií. My vám je představujeme v jiném světle, a to v jejich životní roli – roli otce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sympaťáka Vojtěcha Bernatského není třeba dlouze představovat. On sám o sobě tvrdí, že je „profesionální moderátor a amatérský spisovatel“. S manželkou Kateřinou mají dvě děti – desetiletou Elišku a pětiletého Matyáše. Rodičovství ho inspirovalo natolik, že o něm napsal už tři úspěšné knihy. Poslední nese trefný název Jak dostat tatínka do karantény.

Pamatujete se na pocit, když jste se stal otcem?

Nepřekonatelná euforie a emoce, na které nikdy nezapomenu. Byl jsem na svoji ženu tak hrdý! Jel jsem pak autem z porodnice domů, v rádiu hrála písnička Tamaryšek od Anny K. a já jsem přes slzy skoro neviděl na cestu.

Co je na rodičovství nejtěžší?

Naučit se trpělivosti. Na druhou stranu jsem si díky rodině uvědomil, co je na světě nejdůležitější a co mě vlastně nejvíc baví. Je to nádherná výzva, kterou už deset let žijeme.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na devíti webech.

Vyzkoušet za 1 Kč Více informací
Témata: Časopis Maminka, Slavní tatínci, Rozhovor, Rodina, tatínek, Sociální sítě, Eliška, Televize, divadlo, Dotazník, dotazník pro tatínka, Sympaťák, Bezprostřednost, Děti, Shawshank, Vojtěch Bernatský, Ideální dovolená, Matyáš, Televize na Heureka.cz