Maminka.czTestujeme s dětmi

Dotestováno: Voňavé a spokojené miminko díky kosmetice HiPP

Reklama 8.  11.  2019
Každá maminka ví, že pokožka novorozence je velice citlivá a zasluhuje speciální péči. Kůže miminek je totiž o dost tenčí, než kůže dospělých a teprve si zvyká na nové prostředí. Proto se na dětskou kosmetiku kladou přísné požadavky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vy, milé čtenářky časopisu Maminka, jste měly jedinečnou příležitost otestovat tělový olejíček, vlhčené ubrousky s 99 % vody a sprchový gel  - speciální kosmetiku pro novorozence, kterou pro vás připravila proslulá značka HiPP.

O kosmetice HiPP

Kosmetika HiPP pomáhá udržovat požadovaný kyselý plášť dětské pokožky neporušený a tím ji chrání před negativními vlivy okolí. Pro minimalizaci rizika potenciální alergické reakce v kosmetice HiPP nenajdete nic, co by jemné pokožce miminka mohlo uškodit. Proto miminka kosmetiku HiPP velmi dobře snáší – a to od narození.

A jak testování dopadlo?

Po vyplnění dotazníku byl našim testujícím maminkám zaslán balíček s tělovým olejíčkem, vlhčenými ubrousky s 99% obsahem vody a sprchový gel HiPP.  Po čase na důkladné otestování jim následně byl mailem odeslán anonymní formulář s otázkami. A jaké jsou výsledky testování? Maminky si nejvíce pochvalovaly šetrné složení výrobků, decentní vůni a dobrou roztíratelnost a vstřebatelnost dětské kosmetiky HiPP. Novopečené maminky také oceňují fakt, že výrobky jsou hypoalergenní a perfektně hydratují pokožku novorozence. 88 % testujících čtenářek časopisu Maminka by kosmetiku HiPP doporučilo svým známým.

Co nám maminky vzkazují?

Tuto kosmetiku mám velice ráda, používala jsem ji pro dceru od malička… Líbí se mi, že jí vždy krásně hydratuje pokožku a nemusím ji dále mazat. Velmi oceňuji ubrousky, ty mě fakt překvapily a jsem nadšená. Hlavně tím složením, takže u nich zůstanu už napořád. Navíc se s nimi krásně pracuje, netrhají se, nesmrdí, hezky utřou, co mají... A také oceňuji i olejíček, tím se teď mažu i já, protože i na mé pokožce dělá zázraky! Pevně věřím a doufám, ze třeba jednou budu moct opět něco vyzkoušet z nabídky HiPP, co jsem ještě nezkoušela..

Iveta

HiPP jsme si zamilovali v porodnici, když nám miminko donesli vykoupané, hned se nám vryla do paměti vůně dětské kosmetiky. Po příjezdu domů jsme si kosmetiku nakoupili. HiPP používám i já na svou suchou pokožku. Navíc mlíčko HiPP nám zachránilo bříško.

Dagmar

S kosmetikou HiPP mám velmi dobrou zkušenost. Produkty jsou jemné k dětské pokožce, líbí se mi i jejich vůně. HiPP je pro mě zárukou kvality. Můžete se na jejich výrobky spolehnout. Nejčastěji doma používáme vlhčené ubrousky, jejich velké plus je pro mě složení s 99 % vody.

Helena

Kosmetiku Hipp používám pro obě děti (nejoblíbenější u staršího je kačenka s pěnou na mytí) a jsem naprosto spokojená. Žádné alergické reakce jsem ani na citlivé pokožce nezaznamenala. Vlhčené ubrousky používám dlouhodobě, mýdlo a olej jsem vyzkoušela poprvé a bez problému.

Eva

Témata: Testujeme s dětmi