Maminka.czReklama

Dovolená, kterou si užije celá rodina aneb jak na dovolenou s dětmi

Reklama 15.  6.  2021
Toužíte po klidné perfektní dovolené, na které si užijete zábavu se svými dětmi, ale i chvíle odpočinku nebo romantiky se svým partnerem? Vyberte si dovolenou u CK Blue Style a splňte si svůj sen!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Naplánovat dovolenou, která uspokojí představy vás i vašich dětí, není vůbec snadné. Nejlepší je plánovat společně. Pokud budete mít z plánování radost a dobrou náladu, často ji budou sdílet i vaši potomci. Podělte se s nimi o to, co mají možnost během zájezdu zažít a vidět, nechte je, ať o něčem sami rozhodnou. To vše totiž může přispět k tomu, že si užijete nejen dovolenou, ale zvládnete v klidu i samotnou cestu.

Dobrá nálada je základ, přesto nepodceňte přípravu. Na internetu najdete mnoho seznamů, co vše je vhodné zabalit s sebou a jak se celkově připravit, když jedete na dovolenou s dětmi, na některých stránkách dokonce naleznete i tipy na hry na cestu.

Důležitá je ovšem i cílová destinace. Z nabídky CK Blue Style si můžete vybrat zájezd pro rodiny s dětmi do některého z hotelů, kde jsou děti vítanými hosty a hotelový komplex je jim v mnohém uzpůsoben. Pokud s sebou chcete vzít i babičku s dědou, aby si užili vnoučat a občas vám je pohlídali, vyberte si multigenerační dovolenou, na které se budou bavit všichni od těch nejmladších po ty nejstarší.

Klepněte pro větší obrázek

Zárukou zábavy jsou aquaparky, kde si užijí legraci nejen děti, ale často i dospělí. Součástí samozřejmě bývají tobogány, skluzavky, brouzdaliště pro ty nejmenší a často i bazén s vlnobitím nebo divoká řeka. Vaše děti se zde vyřádí a na dovolenou budou ještě dlouho s nadšením vzpomínat. Vy se ke svým potomkům můžete přidat nebo si vychutnat chvíli klidu na lehátku s knihou či drinkem v ruce.

Další výhodou hotelů zaměřených na rodiny s dětmi jsou bohaté animační programy s profesionálními animátory. Program bývá bohatý a zahrnuje všechno možné od sportovních aktivit a soutěží přes vědomostní kvízy po různé rukodělné činnosti. O děti tak bude postaráno a vy si můžete užít zasloužený čas pro sebe nebo si udělat romantickou chvíli se svým partnerem či partnerkou.

Klepněte pro větší obrázek

Hotely z CK Blue Style jsou prověřené po stránce kvality služeb a najdete v nich skvělé zázemí pro děti i dospělé, ať už jde o akční zábavu nebo pohodový odpočinek. Užijte si rodinnou dovolenou, ze které se budete vracet s krásnými společnými zážitky.

Témata: Rodina, Reklama, Prezentace klienta