Maminka.czReklama

Dovolenou u moře si můžete i s dětmi užít naplno, stačí si jen dobře vybrat

Reklama 25.  8.  2021
Zeptali jsme se deseti maminek, jak tráví svůj volný čas na mateřské dovolené. 6 z nich nerozumělo otázce, 3 během odpovědi usnuly a jedna se stále ještě směje.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Samozřejmě, pečovat o ratolest je náročné, ale ten pocit, když vidíte, jak jsou šťastné, je ten nejkrásnější, co můžete jako rodič zažít. A během společné letní dovolené jsou chvíle radosti doslova zaručené.

V okamžiku, kdy přijde čas na téma o rodinné dovolené, některým rodičům se trochu zatají dech, obzvláště když se jedná o první společnou dovolenou s prckem. Žádné obavy! I s dětmi se dá dovolená užít na maximum. Pokud se chystáte na letní dovolenou k moři a stále ještě vybíráte vhodnou destinaci, máme pro vás jeden tip. Vyzkoušejte Bulharsko. Ač se to nemusí zdát, Bulharsko je pro dovolenou s dětmi jako stvořené a to hned z několika důvodů.

Krátká doba letu

Do Bulharska se letecky dostanete zhruba za 2 hodiny. Ano, je k tomu nutné připočíst i nějaký čas strávený na letišti a transfer na hotel, ale stále je to mnohem kratší a mnohem komfortnější, než cesta autem do italského Bibione.

Klepněte pro větší obrázek
Většina hotelů v Bulharsku je pro děti jako stvořená

Cena

O peníze jde vždy až na prvním místě, to je známá věc a v rodinném rozpočtu to platí dvojnásobně. Ceny zájezdů do Bulharska vás ale velmi mile překvapí. V hlavní sezóně tu lze 8 denní dovolenou s All Inclusive pořídit již od necelých 12 000 Kč za dospělou osobu a dětské ceny jsou ještě výhodnější. Pokud se spokojíte pouze s polopenzí, vyjde vás to ještě mnohem a mnohem méně. Zároveň také nemusíte mít strach, že byste v restauracích mimo hotel nechali jmění, ceny jsou v Bulharsku srovnatelné s těmi u nás.

Tip: Prodej last minute zájezdů běží na plné obrátky, lépe proto s výběrem dovolené neváhat, ať máte z čeho vybírat! „I přesto, že pravidelně navyšujeme letové kapacity, máme lety z 95 % vyprodané na 14 dní dopředu. Ti, kdo chtějí mít letos jistotu, že stráví zaslouženou dovolenou u moře, by si ji měli rezervovat alespoň s dvou až tří týdenním předstihem,“ doporučuje Ilona Topolová, tisková mluvčí CK Blue Style.

Hotely

Většina hotelů v Bulharsku je na příjezd rodin s dětmi všech věkových kategorií velmi dobře připravena. Vysoká úroveň zázemí nejen pro dospělé, ale především pro děti je zde samozřejmostí. Součástí hotelů jsou dětská hřiště, dětské bazény, aquaparky s nejrůznějšími atrakcemi a také zábavné i sportovní animační programy. Děti tak budou mít o zábavu postaráno po celou dobu pobytu.

Klepněte pro větší obrázek
Na písčitých plážích se děti nudit určitě nebudou 

Pláže

Pláže jsou zde široké a dlouhé, s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, což ocení zejména rodiče s těmi nejmenšími. Některé hotely nabízejí i lehátka a slunečníky zdarma a širokou nabídku vodních sportů.

V neposlední řadě je Bulharsko vhodnou destinací pro dovolenou i z toho důvodu, že je aktuálně na cestovatelském semaforu zařazeno do zelené kategorie. Pro cestování tam i zpět vám tedy stačí pouze potvrzení o ukončeném očkování či prodělaném onemocnění Covid-19, případně předložení negativního výsledku PCR či antigenního testu. Při cestě do Bulharska nemusejí test podstoupit děti mladší 12 let, při cestě zpět do ČR výjimka platí pro děti mladší 6 let.

Témata: Dovolená s dětmi, Reklama, Prezentace klienta, Maminka cestuje