Doživotní záruka Maxi-Cosi na autosedačky a kočárky

Zdá se vám standardní 24 měsíční záruka u autosedaček a kočárků příliš krátká? A víte o doživotní záruce Maxi-Cosi? Pokud ne, tak čtěte pozorně.
Doživotní záruka Maxi-Cosi na autosedačky a kočárky

Při nákupu produktů Maxi-Cosi si můžete být vždy jisti, že kupujete produkty té nejvyšší kvality. Společnost Maxi-Cosi ovšem chce svým zákazníkům nabídnout nejen prémiové zboží, ale navíc také prémiové služby. Z toho důvodu se kromě standardní 24 měsíční záruky můžete těšit ze speciální doživotní záruky, která se vztahuje téměř na všechny produkty Maxi-Cosi.

„Péče o zákazníky a jejich spokojenost je pro Maxi-Cosi na první místě a snahou je, aby zákazníci mohli používat své oblíbené autosedačky a kočárky Maxi-Cosi bez starostí a co nejdéle. Z toho důvodu se společnost Maxi-Cosi rozhodla uvést tuto revoluční službu v oblasti zákaznického servisu a péče o zákazníky” uvádí Ruud Verhagen, majitel společnosti Libfin s.r.o., která působí na českém a slovenském trhu jako oficiální zastoupení značky Maxi-Cosi.

Co udělat pro získání doživotní záruky?

  1. Nejprve zakoupíte novou autosedačku, kočárek, základnu nebo korbičku Maxi-Cosi.
  2. Nový výrobek do 3 měsíců od nákupu zaregistrujete na stránkách Maxi-Cosi.
  3. Na základě registrace obdržíte osobní certifikát doživotní záruky.
  4. Můžete se těšit z garantované celoživotní péče.

Registrace zabere pár minut. Pro registraci budete potřebovat doklad o nákupu, který si poté uchovejte spolu s certifikátem doživotní záruky. Registraci výrobku můžete provést na webových stránkách Maxi-Cosi, kde si můžete přečíst také kompletní znění podmínek doživotní záruky.

Klepněte pro větší obrázek

Pravidla a podmínky

Doživotní záruku lze uplatnit u autosedaček, kočárků, základen a korbiček Maxi-Cosi a vztahuje se na vady, které vznikly při výrobě produktu. Platí pro ni stejné podmínky jako u standardní 24 měsíční záruky. Doživotní záruka není přenosná a může ji uplatnit pouze první majitel produktu. Doživotní záruku nelze uplatnit u produktů zakoupených z druhé ruky.

V případě dotazů se neváhejte zeptat na info@libfin.cz.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články