Maminka.czMalé lásky

Drama v Malých láskách: Minuty strachu před prvním nadechnutím miminka

redakce 3.  9.  2019
Už zítra se můžete těšit na další díl dokureality Malé lásky. Tentokrát si rodiče prožijí po porodu drama, kdy jejich miminko nezačne hned po porodu plakat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mladý pár, devatenáctiletá Dominika a třiadvacetiletý Vojtěch, prožije to nejhorší. Jejich právě narozené miminko nezačne plakat. Reakce vystrašeného otce je na místě: „Jak to, že neřve? Co se děje?“ I shon lékařů kolem novorozeného Matyáše dá najevo nestandardní průběh. Dítě modrá a otec bledne. Pro novopečené rodiče jsou to ty nejdelší minuty jejich života, ale pláč nakonec hrobové ticho rozřízne. Otec téměř úlevou omdlí. „No vidíš, jak si nakonec růžovej. Za to vy jste zelenej. Raději seďte,“ poznamená na adresu omdlévajícího otce porodní asistentka.

Těhotenství na antidepresivech i porod porodní asistentky. Začínají Malé lásky

Vojtěch a Dominika jsou nevlastní sourozenci. „Moje máma chodí s jeho tátou, takže kdyby se vzali, jsou z nás podle zákona sourozenci,“ vysvětluje Dominika komplikovanou rodinnou situaci. Proč se mladá maminka rozhodla přerušit studium a potomka si nechat? „Lékaři mi řekli, že je malá pravděpodobnost, že budu mít další dítě. Takže nebylo žádné rozhodování, jestli ano, nebo ne,“ svěřila se Dominika v Malých láskách.

Celý díl můžete vidět zítra ve 21.35 hodin na TV Nova.

Témata: Porod, Miminko, Rodiče, Otec, TV Nova, Malé lásky, Shon, Matyáš, Rozhodování, Nova, Drama, Nadechnutí