Maminka.czHoroskopy

Duben je ve znamení Býků. Co předpovídají hvězdy vašim dětem tento měsíc?

redakce 4.  4.  2018
Býk se vyznačuje stabilitou a životním postojem – být nohama pevně na zemi. Má rád své jistoty ve všech směrech. Během dubna nás čeká Novoluní v pondělí 16., kdy Luna vstupuje do znamení Berana. Tento den bude zřejmě pro malé Býčky hodně energický. Úplněk bude v tomto měsíci až na samém konci, kdy Luna projde znamením Štíra. Býčci se tak mohou více vztekat a občas i říci něco, co je vzápětí bude mrzet.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

BÝK 21. dubna – 20. května

Zrozenci ve znamení Býka budou plni energie a začnou se věnovat novým koníčkům. Možná vás trochu překvapí svými zájmy, ale pokud budou spokojení a šťastní, podpořte je.

Pokud je budete nutit do něčeho, co vám se zdá lepší, nepochodíte a ještě upevníte jejich paličatost. Lépe jim tak půjdou od ruky i věci, které je moc nebaví. Jaro má na ně blahodárný vliv, proto by měli často pobývat v přírodě.

Témata: Časopis Maminka, Horoskopy, Býk, Střelec, Prvenství, Společnost těch, Výtvarná činnost, Nový zážitek, Skládání, Znamení vah, MEŠ, Životní postoj, Lepení, Duben, Nový koníček, Nová věc, Plná radost, Býček, Tarotový horoskop, Deštivý den, Beran, Znamení, Úplněk, Volný čas, Kamarád