Maminka.czKuriozita

Dvanáctinásobná máma schytala kritiku za to, že svým dětem připravuje jídlo v bazénku. Co vzkázali její fanoušci?

Dita Mrázková 5.  6.  2023
Vstává ve tři ráno, aby mohla vypravit děti do školy, třídění prádla jí zabere tři hodiny, a když chce svých dvanáct hladových krků nakrmit, občas si pomůže praktickou vychytávkou. Za jednu z nich sklidila na síti spoustu negativních komentářů. Ozvali se ale i podporovatelé této rodinky. Jaké byly jejich reakce?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodinu Dougherty Dozen sleduje jen na TikToku šest milionů lidí, na Instagramu téměř milion. Každý se totiž rád podívá, aby si s úlevou oddechl, jak to má doma vlastně jednoduché. Protože tucet dětí v jedné rodině, to už musí být pořádná jízda!

VIDEO: 10 ZÁSAD DOBRÉHO RODIČE

Však také "matka pluku" Alicia Dougherty musí vstávat ještě za kuropění, aby do sebe stačila hodit kávu a pustila se do pečení čerstvých muffinů (a že má její trouba co dělat), vše nachystala do školních krabiček a se skrytou radostí řekla všem svým dětem "pápá".

Klepněte pro větší obrázek

Uživit tak velkou rodinu, to je jako běžet maraton. Vyžaduje to čas, úsilí a spoustu energie. Dvanáct dětí, dvanáct chutí – takže jak vyřešit, když chtějí dva z nich palačinky, pět špagety a zbytek dalších pět jídel? Logistika hodná supermanažerky. A tou Alicia bezesporu je.

Když už neví, kudy kam, připravuje pro rodinu "zobání" ve velkém stylu. To prý děti přímo milují. Sejdou se na zahradě, dychtivě čekají na lahodný pokrm ve stylu nachos párty, který pak jedí rukama, a u toho si povídají.

Na tom by nebylo nic špatného, kdyby onen pokrm nejedli z plastového dětského bazénku. Když Alicia zveřejnila na svém Instagramu inkriminované fotografie ze společné večeře, seběhla se na ni skupina "hejtrů", kteří považovali takový styl podávání jídla za "vysoce odporný".

Klepněte pro větší obrázek

Navzdory vší negativitě, kterou ale Alicia nemá čas řešit, zaznělo na její adresu i několik pozitivních reakcí.

"Octomom" Nadya Suleman: Porodila 14 dětí, z toho jedna osmerčata. Jak vypadají dnes?

"Celá moje rodina (13 lidí) říkala, že to musíme zkusit! Díky za inspiraci!" zněla jedna z nich. "Takhle se dělají vzpomínky!!!! Úžasná práce!" napsal další sledovatel. "To je nejlepší nebazénové využití bazénu vůbec," bavil se jiný.

Hygiena nehygiena, Alicii se rozhodně nedá upřít její elán, odhodlanost a vytrvalost. Kromě vlastních dětí má i několik adoptovaných, kterým tak poskytla tolik potřebný domov. A ty jí nějaké jídlo z bazénku jistě rády prominou...

Témata: Děti, Láska a vztahy, Rodičovství, Rodina, Rodina a vztahy, Chování a vztahy, Instagram, Kuriozita, Matka, Zajímavosti, jídlo, Inspirativní ženy, Sociální sítě, mateřská láska, Adopce, Odvaha, nahradní mateřství, TikTok, Styl, Náhradní matka, krit, Alicia, Negativní komentář, Máma, Elan