Maminka.czSlavní tatínci

Dvě nejdůležitější Bond Girls herce Daniela Craiga: Dcery Ella a Grace!

Dita Mrázková 4.  10.  2021
Minulý týden měla v Česku premiéru dlouho očekávaná "bondovka". Agenta 007 si zřejmě naposledy střihl herec Daniel Craig. Ten je pyšným otcem dvou dcer. Dospělé Elly a tříleté Grace. Jak si herec užívá svou otcovskou roli?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Těžko říct, Daniel Craig není typem celebrity, která by na sítích sdílela soukromé fotografie. Herečku Rachel Weisz si vzal po půlroční známosti v roce 2011. Rachel má z předchozího vztahu syna Henryho, kterého ale vychovává společně s Danielem.

Pohlaví a jméno jejich společné dcery se jim dařilo tajit déle než rok. To odtajnila až hercova starší dcera Ella. Ta před dvěma lety na svém Instagramu sdílela fotografii vánoční chaloupky z perníku, kde byla napsána jména: Daniel, Rachel, Ella, Henry a: Grace.

 Agent 007 bude otcem! Rachel Weisz je ve 48 letech těhotná

Devětadvacetiletá Ella jde ve šlépějích svých rodičů (její matkou je Danielova první žena, skotská herečka Fiona Loudon) a je především divadelní herečkou. Před pár dny na Instagramu sdílela fotku se svým tátou, který ji pozval na světovou premiéru bondovky Není čas zemřít do Royal Albert Hall, a s hrdým komentářem:

"Seděla jsem v královské loži a sledovala, jak můj taťka naposledy nakopává zadek coby Bond. Jsem sakra pyšná. Obrovská gratulace celé Bondově 'rodině'."

VIDEO: Nejskandálnější erotické filmy všech dob

Daniel Craig se tak do neochvějného hrdiny převtělil naposledy. Kdo bude novým agentem 007, je zatím ve hvězdách. Ale nutno podotknout, že překonat amerického šviháka s uhrančivým pohledem bude asi složité. Role táty mu sluší stejně tak. Přesvědčte se v naší galerii!

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavní tatínci, Péče o dítě a jeho výchova, Životy slavných, Instagram, herečka, Herec, James Bond, Grace, Premiéra, Rachel Weisz, Royal Albert Hall, Ella Loundon, Daniel Craig, Ráchel, Dcera, Česká republika, Dcera Ella, Hrdý, Rachel Weiszová, Bond, Fiona, Danielová