Maminka.czSlavní rodiče

Emma Smetana je těhotná! Roztomilá Lennon se stane velkou ségrou

16.  11.  2020
Muzikantka a moderátorka Emma Smetana je těhotná – oznámila to na sociálních sítích. Její dceři Lennon budou v půlce prosince čtyři roky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Na této fotce jsou čtyři lidé."

Takhle lakonicky oznámila muzikantka a moderátorka Emma Smetana, že se jejich rodina rozroste. Napsala to na Instagram k fotce, na které je ona, její přítel Jordan Haj a dcera Lennon. 

První potomek – holčička Lennon Marlene Haj Hossein Smetana – se narodil v prosinci 2016. Zdá se, že pár ustál krizi, o které se mluvilo po tom, co v létě fotografové nafotili Emmu v důvěrné blízkosti s mladým hercem Josefem Trojanem. 

Emma Smetana do dvou let vyrůstala v Praze, poté se přestěhovala se svou maminkou Monikou Pajerovou do Paříže za otcem Jiřím Smetanou, který tam vedl rockový klub Gibus. Do svých šesti let žila v Paříži, další čtyři roky ve Štrasburku.

Jejím přítelem je Izraelec palestinsko-českého původu, herec a muzikant Jordan Haj. Jejich prvorozená dcera má trojí občanství: francouzské, izraelské a české.

Emma Smetana: „Přiznávám, že se porodu bojím“
Veronika Arichteva má syna Luka Christa. Dvě nohy, dvě ruce a boží nos!
Témata: Slavní rodiče, Mateřství, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, Rodiče, Otec, Maminky ve světě, Jordan Haj, muzikant, Josef Tro, Emma Smetana, Lennon, Moderátorka, Jorda, Muzikantka, Trojan, Ségra, Lennon Marlene, Len, Sociální síť

Video