Maminka.czSlavní rodiče

Emma Smetana: Ještě jsem s dcerou nezažila jedinou bezesnou noc

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana prožívá šťastné období. Daří se jí nejen po pracovní stránce, ale navíc si užívá svou roztomilou dcerku Lennon Marlene.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Emma Smetana prozradila, že se na mateřství nijak zvlášť nepřipravovala.

"Já jsem si před porodem o mateřství nic moc nečetla a spoléhala jsem se na to, že to nějak intuitivně proběhne. A teď je to tak, že se mi narodilo šťastné, spící, pozitivní a veselé dítě, které je tím nejveselejším člověkem, kterého jsem kdy potkala. Takže je to taková lekce, jak k tomu životu přistupovat.

Ještě jsem nezažila jedinou bezesnou noc, které některé maminky dovádí k zoufalství. Je to takové trapné, ale poslední čtyři a půl měsíce, kdy je malá na světě, je všechno jenom lepší," prozradila Emma Smetana na křtu kuchařky Recepty od Maminky.

Úspěch sklízí také jako zpěvačka

Emma září štěštím jako maminka, ale navíc se jí daří také po pracovní stránce. Její videoklip k písni No fire z alba What I´ve Done slaví úspěch. Hudební kritici o videoklipu hovoří jen v superlativech s tím, že snese srovnání se světovou produkcí.

Ve videoklipu si zahrál také Emmin partner, hudebník Jordan Haj, který si v něm "střihl" také svůj pěvecký part. My můžeme v redakci říct jen to, že skladbu nemůžeme dostat z hlavy. Poslechněte si ji sami...

Jak to dělají? Doma mají čerstvé miminko, a vypadají jako by nerodily
Gratulujeme! Emma Smetana je maminkou. Dceři dala zajímavé jméno
Emma Smetana si v sobotu užije poslední mejdan před porodem
Témata: Video, Slavní rodiče, Jordan Haj, Emma Smetana, Smetana, Author, Čerstvé miminko, Jed, Videoklip, Mejdan, Jedi, Zajímavé jméno, Noc