Maminka.czFotografie

Emotivní a dojemné! Tyto snímky dokazují, že kojení není jedinou cestou, jak dát svému dítěti to nejlepší

Simona Formánková 15.  3.  2022
Tlak společnosti na novopečené maminky v otázce kojení je velmi silný. Mnohé ženy, které svému dítěti nemohou mateřské mléko dopřát, se potýkají s psychickými problémy z pocitu viny, že mu nedávají to nejlepší. Americká fotografka se rozhodla dodat sebevědomí všem maminkám bez ohledu na to, jak své děti krmí. Její snímky vás ohromí!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když Felicia Saunders zveřejnila portrét tří matek krmících svá miminka, asi si ani nedokázala představit, jaký to bude mít dosah. Fotky se staly během chvíle doslova virálními. A není divu! Přestože internetem koluje mnoho krásných fotek zachycujících kojení, jí se podařilo vystihnout krmení dětí mnohem detailněji. Vynesla na světlo světa fakt, že kromě prsu přijímají děti stravu lahvičkou nebo hadičkami. A to některé maminky považují za své selhání. 

"Sama jsem bojovala s pocitem viny z toho, že nemůžu kojit. K fotkám mě velmi inspirovaly ostatní maminky, protože vidím, že všechny děláme to, co je v našich silách. Jednoduše to, co je pro naše děti skutečně nejlepší," řekla Felicia Saunders pro web mother.ly. Není den, kdy by nedostávala e-maily nebo zprávy od matek, které se s jejím příběhem, který se snažila prostřednictvím fotografií sdělit, naprosto ztotožňují.

Témata: Kojení, Mateřství, Miminko, Miminko, Instagram, Fotografie, Sociální sítě, Maminky ve světě, Fotografka, Krmení, Novopečená maminka, Sebevědomí, Maminka, Jedi, Dojem, Mateřské mléko, Jediná cesta, Internet