Maminka.czHoroskopy

Erotický horoskop na duben: Které znamení si apríl užije?

Irena Forejtová 31.  3.  2017
Co můžete v ložnici v dubnu očekávat od svého partnera? Něžnost, vášeň nebo ochlazení vztahu? Pojďme se podívat, jaké překvapení vám hvězdy v erotice přichystaly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Frekvence milování se vnímá jako něco, v čem netřeba mít přesný řád. Možná nemusíte mít dny na sex a na televizi, ale měli byste se s partnerem dohodnout na sladění intenzity.

To je zjištění! Mámy s velkým zadkem mají prý inteligentnější děti

Kolik je pro vás málo, kolik akorát a co už netřeba přehánět. Stejně se zeptejte i na jeho představy a podle toho slaďte obě strany. Nespokojenost s frekvencí je častým problémem v ložnicích, přestože se o něm nemluví. A jak jste na tom u vás?

Váš Éros: Vybočit z každodenní rutiny někdy pomůže víc než sáhodlouhé rozhovory. Udělejte si erotický piknik – s teplou dekou někde v přírodě a vezměte si sebou nejen něco dobrého, ale přibalte i kufřík s hračkami.

Témata: Video, Láska a vztahy, Horoskopy, polibek, Netřeba, Intimní život, Výčitky svědomí, Freud, Architekt, Přímá úměra, Erotický horoskop, Venuše, Znamení vah, Nábytek, Duben, Znamení, Kalhotky, Dvojice, Sexuální praktik, Mazlení, Dobrodružství, Apríl, Romantika, Teenager, Imunoterapie