Maminka.czRozhovor

Ester Geislerová: Seznamka? Použila jsem fotku s těhotenským břichem a čekala!

redakce 20.  3.  2019
Ester Geislerová je bezprostřední a vtipná a Jakub Prachař je specifický a sympatický herec, říká režisér Karel Janák. Oba se potkali v jeho romantické komedii LOVEní, která jde právě do kin. Jak to mají oni dva s láskou? Mají zkušenosti se seznamkou a jaký má být ideální partner?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

ESTER GEISLEROVÁ

Měla jste někdy profil na seznamce?

Ano, právě kvůli filmu LOVEní. Stáhla jsem si Tinder, ale vydržela jsem s tím asi jen dva dny. Vůbec mi to nesedí. Dala jsem si tam fotku s polštářem pod trikem, abych vypadala těhotná, a jeden ze dvou kontaktů mi napsal, že už se asi seznamovat nepotřebuju. Ale vím, že pár lidí z mého širšího okolí seznamky využívá a dokonce se na nich i někdo z nich seznámil.

Váš ideální muž

Musím použít to, co říkala moje babička. Já jsem si s ní jednou o chlapech povídala a ona říkala, že ideální chlap má být dobře rostlej, má mít smysl pro humor a být chytrej, a musí být dobrej milenec. Sice to s ním pak nemusí být pořád skvělý, ale tohle byl ideální chlap pro moji babičku a je i pro mě.

Jak jste nejlépe vyznala lásku?

Vymyslela jsem takovou sérii různých překvapení, které můj objekt a pak partner nemohl vůbec čekat. Bylo to téměř filmové.  

Máte ráda jaro?

Jaro miluju, mám ráda všechny ty vůně, také mám narozeniny v březnu. Mám ráda Velikonoce, mám ráda sněženky, pomněnky, sakury, nádivku s kopřivami, jarní polívku, kterou nám dělala babička, mám ráda, jak na chalupě všechno pučí a voní a vrací se chuť do života.

Klepněte pro větší obrázek

JAKUB PRACHAŘ

Měl jste někdy profil na seznamce?

Nikdy jsem seznamku nevyužíval, já byl vždycky tak nechutně šarmantní a přesvědčivý, že jsem seznamky nepotřeboval. Znám ale lidi, kteří tam profil mají, nechci o nich mluvit, myslím, že by je to mohlo zdiskreditovat. Ale není jich málo.

Co se vám líbí na ženách

Může to znít divně, ale já si strašně ujíždím na ochlupení v oblasti prsou.

Jak jste nejlépe vyznal lásku?

Diamantem.

Máte rád jaro?

Já mám rád J.A.R., hrají skvělý písničky. A jestli myslíte takovéto období smrti, jak se probouzí příroda a umírá hodně lidí, tak tohle období není moje nejoblíbenější.

Lásky je někdy málo, někdy moc. Ví to i Ester Geislerová, hlavní tvář LOVEní
Témata: Rozhovor, Naše tipy, Evelyn, Jakub Prachař, Láska, Seznamka, Tinder, Geislerová, Lovení, Karel Janák, Břicho, Fotka, Ideální partner, Pisa, Kopřiva