ETA má vánoční dárky pro každého

Reklama 3.  12.  2014
Váháte, co ještě koupit pod stromeček? V kategoriích produktů osvědčené značky ETA si vybere opravdu každý.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

ETA nabízí nejen novinky letošního roku, ale i spotřebiče pro běžné kuchyňské a domácí použití. Z kategorie žehliček to jsou moderní a velmi funkční produkty, které se mohou líbit. ETA uspokojí i náročné zákazníky svým nadstandardním příslušenstvím k produktům nebo vychytávkám pro české prostředí.

ETA Pečenka není jen dárkem pro maminky a babičky. Multifunkční přenosná pečící trouba, v které snadno upečete buchty, těstoviny a maso. Čtvercový tvar pohodlně umožní péct i ryby. Bezpečnost chrání pojistka víka, jehož ohřev se při odklopení vypne.

Cena: 2999,-

Klepněte pro větší obrázek

ETA Digi Viento, žehlička, potřebný dárek nejen pro ženy. ETA Digi Viento vyniká svým dvoukomorovým parním systémem, tak že vždy zajistí dostatečné a rovnoměrné dávkování parního šoku. Nespornou výhodou je speciální termostat, který zajistí, že vaše černé oblečení bude bez šedivých sežehlených fleků. Termostat udrží teplotu, tak jak je nastavená.

Cena: 2 599,-

Klepněte pro větší obrázek

Bublimo výrobník domácí limonády a šumivého nápoje potěší celou rodinu. Bublimo má navíc bezpečnostní dvířka z tvrzeného skla a bombička je „zdravá“. Má speciální plášť, který zabraňuju škodlivým látkám, aby se do připraveného nápoje dostaly.

Cena: 1 999,-

Klepněte pro větší obrázek

Domácí pekárny se staly oblíbeným vánočním dárkem. Ranní vůni čerstvě upečeného chleba kupovaným jen těžko nahradíme. ETA má v kategorii domácích pekáren výsostné postavení na českém trhu a nabízí opravdu špičkové produkty. Jednou z nich je ETA Delicca v elegantním designu a má 12 přednastavených programů.

Cena: 2 999,-

Klepněte pro větší obrázek

Inovativní novinkou od Ety je nový robotický vysavač ETA Bolero. Zbaví vás každodenního úklidu. Díky bezpečnostním senzorům nespadne ze schodů, zásluhou dodávané virtuální zdi se vyhne nepatřičným místům a senzor znečištění upraví jeho chod dle aktuálních podmínek.

Cena: 7 999,-

Klepněte pro větší obrázek

Krásné dárky nejen po stromeček nabízí pro krásné vlasy švýcarská značka Valera. Bezkonkurenční žehlička na vlasy Brush and Shine  nabízí opravdový komfort a dokonalý výsledek při žehlení vlasů. Kartáče ze speciálních žíní vlasy nejprve přesně učešou a žehlička krásně narovná. Lasy jsou lesklé a zdravé. Cena: 1 999,-

Klepněte pro větší obrázek

S Etou si vybere opravdu každý.

Klepněte pro větší obrázek

www.eta.cz