Maminka.czPorod

Eva Decastelo: Manžel je lepší máma než já

Korzo.cz 8.  2.  2012
Moderátorka Eva Decastelo (33) dost zápasí s časem. Bez mučení přiznává, že v současnosti neví, kde jí hlava stojí. A tak jí hodně často musí vypomáhat její muž.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Před pár dny se spolu s dětmi vykřesala z nachlazení a už zase poletuje za mikrofonem. "Já dělám a o ratolesti se stará manžel. Musím přiznat, že momentálně je lepší mámou, než jsem já, ale je to dočasné. Samozřejmě ho vystřídám, až trochu zvolním tempo," svěřila se Eva Korzu.

Současně se zmínila o tom, že jí na akcích, které moderuje, žádají pořadatelé, aby k mluvenému slovu přidala i zpěv. "Když mě o to požádali poprvé, docela jsem zkoprněla a myslela si, že si dělají srandu. Jejich zcela vážné tváře ale hovořily naprosto jasně. Mysleli to smrtelně vážně," vysvětlila moderátorka.

ČTĚTE TAKÉ: Alena Buffon: „Italské děti jsou nevychované a nemají žádný řád“

Jak přiznala, zažila v té chvíli šok, protože prý zpívat vůbec neumí. A když, pak jen v koupelně. Přesto se rozhodla, že přeci jen něco zkusí.
"Rozhodně se nevrhnu na pěveckou dráhu. Nechci lidi otrávit, ale pobavit a předat jim informace. Už jsem na svém takzvaném zpěvu pod dohledem odborníků zapracovala. Bude to ale stále pouze jen legrace. Čeští slavíci se rozhodně obávat nemusejí," dodala Eva Decastelo.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Eva Decastelo, Manžel, Máma, Mama

Video