Maminka.czSlavné maminky

Ewa Farna porodila! Je to vlasáč po tátovi. Jaké dostal jméno?

redakce 6.  6.  2019
Zpěvačka Ewa Farna je maminkou. Na svém instagramu potvrdila, že porodila už před několika dny. A prozradila rovnou i synovo jméno.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Před pár dny jsem se stala mámou. Poprosím o respektování toho křehkého období pro každou mamku, našeho soukromí i klidu. Jsme zdraví a šťastní,“ vzkázala Ewa s tím, že syna pojmenovala Artur neboli Artuš. Otázkou je, jak budou rodiče chlapečkovi říkat, v polské verzi je to Artuś, ale v hashtazích na Ewině instagramu je Artur. 

Podle některých informací zpěvačka rodila v nemocnici v Příbrami a prý jen několik hodin po jejím posledním koncertu.

Farna se raduje ze syna společně se svým manželem Martinem Chobotem. Těhotenství přitom poměrně dlouho tajila. O tom, že čeká miminko se s fanoušky podělila až v únoru, kdy na Youtube zveřejnila videoklip, ve kterém ukázala své těhotenské bříško.

"Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží," napsala tehdy Ewa Farna pod videoklip.

Ewa Farna tajila těhotenství! Nakonec prozradila i pohlaví miminka

Je to kluk

To, že se jí narodí syn, prozradila Ewa ještě během těhotenství. Chtěla tak předejít případným spekulacím. Zpěvačka je přitom známá tím, že si své soukromí opravdu střeží. Podařilo se jí utajit také svatbu. Za muzikanta ze své kapely Martina Chobota se provdala v září 2017.

Již dříve prozradila, že v případě, že by se jí narodila dcera, pojmenovala by ji Emma, což je spojení jejího a manželova jména.

Po porodu do práce

Zpěvačka je velmi pracovitá a své pracovní aktivity neomezila ani během těhotenství. A podle plánů na letošní rok to vypadá, že moc nezvolní ani s miminkem. Na podzim, kde ji čeká několik zastávek ve Zlíně, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci a koncertní tour završí Symfonickým koncertem v Praze.

 

Témata: Těhotenství, Porod, Slavné maminky, Miminko, Instagram, jméno, Ewa Farna, Tour, Chlapeček, Ewa, Příbram, Pór, Brno, Zlín, Jak, YouTube, Hradec Králové, Ewa Farná, Dostal, Olga Lounová, Farna, Zpěvačka, Soukromí, České Budějovice, Plzeň