Maminka.czSlavné maminky

Ewě Farne druhé těhotenství neuvěřitelně sekne! Začala jsem si svého těla opravdu vážit, přiznala zpěvačka

Dita Mrázková 10.  1.  2022
Daří se jí na co sáhne - dobře jí to zpívá, poslední dobou i moderuje a už za pár týdnů přivítá na svět druhého potomka. A co víc, sluší jí to jako nikdy! Co pro Ewu znamená disciplína jménem mateřství? A za jaký dar je vděčná přírodě?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Mateřství je pro mě pátou chutí života!", svěřila nedávno Ewa časopisu Maminka. Nutno podotknout, že momentálně se musí všichni Ewini kritici asi hodně divit. O zpěvaččině těle toho byly popsány stohy, ona všem ale pokaždé vytřela zrak svým ostrovtipem a sebeironii sobě vlastní. Není náhodou, že její hit Boky jako skříň milují nejen ženy s pár kily navíc napříč celým Českem. Stejně jako další song Tělo, který je Ewinou upřímnou zpovědí. 

VIDEO: Nová zlatá Česká slavice neskrývala po svém vítězství dojetí

Ewa, která je maminkou dvouapůlletého syna Artura, letos čeká do rodiny další přírůstek, a spekulanti se dohadují, zda to bude kluk nebo děvče. Více sází na dalšího chlapečka, a to s odůvodněním, jak moc to jedné z našich nejúspěšnějších současných zpěvaček sluší.

A to potvrdila nedávno, když se objevila na jedné akci ve Varšavě a polská média, která Ewu zbožňují, pěla jen samé ódy. Není divu, i v pokročilém stupni těhotenství jí to neuvěřitelně seklo!

Kolik přibrat v těhotenství? Rozhodující je vaše váha před otěhotněním

Na svém Instagramu s humorem sobě vlastním sdílela fotografii se zákulisí soutěže SuperStar, kterou nedávno moderovala, s komentářem: "Když máš být elegantní, ale pod sakem máš těhotenské plavky a rozepnuté gatě..."

A jaký je její recept na krásu- vnitřní, i tu vnější?
"Hlídám si, co do sebe dostávám, co jím, jak spím a jaký mám životní styl. Někdo je třeba hubenější, ale má zdravotní potíže, které nejsou vidět... Začala jsem si svého těla opravdu vážit, to je prostě hustý! Třeba i to, že jsem otěhotněla! V dnešní době, kdy je neplodnost úplně všude kolem. Říkám si naopak, jaký mám dar, že moje tělo takhle funguje. Myslím, že tohle mnohdy přehlížíme a koukáme se na něj až moc často jen esteticky, a ne funkčně", svěřila časopisu Maminka.

Témata: Těhotenství, Porod, Láska a vztahy, Slavné maminky, Mateřství, Životy slavných, Instagram, Syn, zpěvačka, Tělo, Krása a styl, Moderátorka, příroda, song, ostrov, Česko Slovenská SuperStar, Ewa Farna, Časopis, Dar, Vaz, Boka, Ewa Farne, Superstar, Maminka, Elegán

Video