Maminka.czSlavní tatínci

Exkluzivně: Muž roku 2009 Martin Zach se stal podruhé otcem. Co nám prozradil o porodu?

Sympatický táta malého Adriana se raduje! Včera porodila jeho žena Martina dcerku s krásným jménem Beatka. "Cítím se trochu unaveně, jelikož to byl noční porod. Hlavní ale je, že jsou maminka i Beatka v pořádku a všechno to zvládly," prozradil nám jen pár hodin po porodu exkluzivně Martin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když před dvanácti lety přebíral cenu v soutěži o největšího fešáka, nikoho by nenapadlo, že pouhý den poté se jeho plány rozpustí jak kostka ledu. Osudným se mu stal nešikovný skok do mělké vody. Ten den změnil osud jemu i jeho blízkým. Ale Martin to nevzdal. Na osud nezanevřel, potkal ženu svých snů a dnes je hrdým tátou dvouletého syna Adriana a také už malé Beatky.

VIDEO: Muž roku 2021

A Martin nám také svěřil podrobnosti o tom, jak probíhal druhý porod, který byl vlastně jeho premiérou!

 "Manželka perfektně zvládla spontánní porod po císaři u prvního dítěte, což není úplně jednoduché. Ale je moc šikovná," prozradil nám hrdý otec. "Já mám první zkušenost s porodem, protože Adrianek se musel narodit akutním císařským řezem a já nestihl přijet."



 

Témata: Děti, Porod, Novorozenec, Batole, Slavní tatínci, Porodnice, Životy slavných, Instagram, Neplodnost a IVF, Otec, Úrazy, Martin Zach, Táta, Zach, Adrianek, Adrian, Beátka, Beat, Dcerka, Martín, Hrdý