Exmanžel mi kazí životosprávu dcery. Mstí se mi za rozvod

Klára 10. 6. 2015 12:38
Zkoušela jste si o tom promluvit s exmanželovo rodiči? Mají na něj nějaký vliv? Já mám přesně tohle s tchýní,ale malou jí samotnou nedávám a když tam jsme tak pořád dokola opakuji ne,ne,ne. Nemá mě za to ráda. naštěstí je se mnou táta se zdravou stravou za jedno a tchýni taky ,krotí,.
Emma 15. 6. 2015 16:12
měla jsem doma to samé, navíc ale nepracoval a trávil noci po hospodách a podle jeho názoru je to vhodné prostředí pro 2 leté dítě, které by mělo s alkoholem a cigaretami začít již ted :( kromě pochutin je nutné podle něho cpát dítě mastným smaženým masem-jen at má co nejdříve rakovinu..sociálka se jen směje a nic neudělá, naopak já jsem špatná že dítěti dávám zdravé jídlo.. Bojujte!!!, držím palce..
Zdeněk 20. 3. 2017 10:40
Hm. Opravdu? Mně to přijde spíš, že prostě dceru vychovává podle vlastního přístupu k životu. A ne, že by se tím úmyslně mstil své exmanželce. Tím jeho přístup neobhajuji. Chyba je tedy především v tom, že rozdílnost názorů a přístupů k životu nebyla(?) odhalena včas, tj. alespoň před početím dítěte. Kdo za to může (kromě toho, že do jisté míry určitě oba), to z článku nevyčtu. Na druhou stranu těch pár dní jednou za čas Vaše dítě nezabije. A třeba si aspoň jednou bude moct svoje trávení času a svůj jídelníček lépe vybrat sama. Protože ono i to, co je "zdravá strava" a co je "správný způsob zábavy a trávení času", není úplně jednoznačné a dané. A jednostranná péče v neúplné rodině, ať už je zaviněna kýmkoli, je vždycky špatně.
hanbu 20. 3. 2017 11:16
KECY a zas jen KECY. V době internetu si kazdej zodpovednej rodic snadno najde informace o skodlivosti rafinovanyho a barvenyho cukru, chemicky konzervovanych "potravin", supersladkych "limonad" aj. sr.cek. A v tomto pripade, kdy dite zacina tloustnout uz je "otcova" slabomyslnost- spise zrudnost- vice nez jista. Sam tlustej jak prase, linej jak ves, tak aby holcina, nedej boze, nebyla k svetu po mamince! To by se pak cejtil jak totalni mletej odpad s inteligenci hroudy sadla, takhle se aspoň od takových uvah odchyli trapenim byvale zeny o zdravi clovicka, na kterem mu HO.NO zalezi! Odpornej pripad zbytecny existence. FUJTAJBL.
Zdeněk 20. 3. 2017 11:56
"V době internetu" si na něm hlavně každej najde co chce, protože je internet plnej jak pravdivých, tak "alternativních" informací. Mimochodem rekce na můj příspěvek je tak trochu mimo. Já v ní pana otce neobhajoval...
BB 27. 3. 2017 16:55
Ono je to vždycky diskutabilní...Sama nadváhou netrpím (66 kg), po porodu akorát bojuji s posledními 5 kilami co mám navrch a sladké zbozňuju od dítěte. Teď, když mám redukční dietu a vím, co je za hromadu jedů a spol nastrkaného ve sladkostech mi to nikterak nebrání si je koupit a sem tam dát. Když je člověk na něco zvyklý, tak se toho jen tak nezbaví. Ve škole nám pouštěla jakási aktivistka video z jatek a víte kolik lidí přestalo jíst maso??? 0 !!! Tím toho pána neobhajuju, jen si prostě myslím, že to nedělá schválně. Chce dceři dopřát a většina dětí si místo chroupání mrkve u tv vybere brambůrky nebo tyčinky. Složení jídel, které dávám synovi kontroluju, ale to byste se divila co je v tzv. "zdravých sladkostech" zač Člověk, aby četl každý obal, protože i v sušenkách pro děti od 6-ti měsíců (balení 45kč) můžete nalézt třeba palmový olej a podobné dobroty
Jsem z rozvedené rodiny a znám i spostu dětí z rozvedených rodin a je to vesměs všude stejné. Pokud má ten rodič, který dítě nevychovává zájem si ho brávat aspoň na víkedny, chce vypadat jako ten nej nej na světě..
Hana Kubesová 31. 1. 2021 08:48
U nás je to přesně naopak. Přítel má dceru, která jí jen fast food, z domácích jídel řízky. Kvalitního jídla sní minimum a dojídá se sladkostmi. Bohužel mám jako macecha malé slovo a manipulativní maminka si dceru získává na brambůrky a koblížky.
7