Přidat odpověď

Lenka M. 18. 9. 2015 12:31
Rodila jsem na Bulovce letos 1.8. a opravdu doporučuji. Přítel sice strávil asi 3 hodiny na chodbě než mě vyšetřili a přemístili z přípravky na sál, ale to bylo dané tím, že tu noc bylo opravdu všude plno, pár maminek co tam bylo vozili od čerta k ďáblu než se na ně udělalo místo.
Porodní boxy jsou velice příjemné, personál ochotný. Doktorky jsou tam všechny mladé a plné energie, což člověka nabije taky :). Rodila jsem v šest ráno, takže jsem byla už opravdu unavená jak z kontrakcí, tak z probdělé noci, navíc má brouček dost velkou hlavu. U konce porodu jsem se zasekla a odmítala pokračovat. Dle slov přítele Honzíkovi začal hodně rychle klesat tep, ale doktorky (už tam byly v ten moment dvě) mi povzbuzováním a lehkým tlakem na břicho opravdu pomohly a Honzík nemusel ven ani kleštěmi a nepotřeboval resuscitaci, za což jsem jim opravdu vděčná. Po porodu jsem byla pár hodin na gynekologickém oddělení, protože na šestinedělí nebylo místo, ale hned jak se uvolnilo přemístili nás a Honzík šel hned se mnou na pokoj.
Co se týče pokojů, je trochu blbé, že je jedna sprcha pro dva pokoje, takže tam člověk občas "někomu vleze" a není v nich kde mimčo koupat, takže žínku sebou.
Dávají porodnické vložky, plínky i jednorázové podložky, je tam k dispozici líh, olejíček na namazání, oblečení pro maminku i mimčo. Všeho dost, takže nemusíte vůbec do tašky balit.
Jen při vizitě se člověk cítí trochu divně, když čeká na pokoji s vložkou pod sebou a roztaženýma nohama, ale ono to asi moc jinak udělat nejde pokud tím nemůžou strávit celý den.
O miminko se také starají dobře. Snaží se maximálně pomoci s kojením a nedávat zbytečné příkrmy, ale pokud si o něj řeknete, třeba i jen z důvodu, že chcete aby mimčo přibralo a mohli jste domů, promluví si o tom s vámi a dostanete ho. Vyřídí tam i sluchovou zkoušku, takže na rozdíl od kamarádky, která rodila na Kladně jsem nemusela na ORL. Za celou dobu jsem tam narazila v noci na jednu neochotnou sestřičku, jinak i tam je personál velice příjemný
0
Přezdívka nebo jméno
Váš komentář
:-);-):-)):-D^^O:-):-];-]:D:laska::-*:oops:8-)8-D:sok::-\:/]:-<]:-D>:-(:grr::eh:-(:'(8-S:-l:kuk::hmm:8-P:-P:zelenac::-!:-|:tleskani:oboze:potichu:nenapadne:hm:sipka::!::?::napad::achjo::lol::pozor
Odeslat komentář

Pravidla diskuzí na webu Maminka.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby.
  • Příspěvky nesmí poškozovat web Maminka.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků nezákonný obsah včetně odkazů na stránky nabízející takový obsah.
  • Příspěvky nelze využívat k reklamě.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Maminka.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.