Maminka.czVýživa a stravování

Festival zdravého životního stylu navštívilo přes tisíc příznivců

Iva Endrychová 11.  2.  2016
Časopis Dieta pozval všechny příznivce zdravého životního stylu na první ročník unikátního stejnojmenného festivalu. Celodenní Festival zdravého životního stylu se konal v sobotu 6. února 2016 v TOP HOTELU Praha a vstup byl zdarma.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Více než tisíc návštěvníků akce se zde seznámilo s novými trendy ve fitness, vyzkoušeli trendy v józe, poznávali své tělo při cvičení a zhlédli akrobatické vystoupení skupiny DaeMen. Zájemce o lekce cvičení provedli osvědčení trenéři Hanka Kynychová, Václav Krejčík a Petra Munduchová. Speciálním hostem festivalu byl Roman Šebrle a Simona Krainová, která je patronkou soutěže Hubneme do plavek. Všichni účastníci mohli zdravě vařit s Kristýnou Ostratickou a následně besedovat s Petrem Havlíčkem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vítanou součástí akce bylo profesionální focení s fotografem časopisu Dieta, proměny, líčení, poradenství a konzultace s odborníky z Kliniky YES VISAGE. Příjemným doplněním programu byly  stánky partnerů a ochutnávky z nabídky speciálního dietního menu v TOP HOTELU.

Reportáž FTV Prima v pořadu TOP STAR najdete zde:

Generální partner

ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR

Partneři

POWER PLATE, KLINIKA YES VISAGE, NIVEA, LIPOVITAN® S, ONDRÁŠOVKA, TOP HOTEL PRAHA, KOTÁNYI, REVLON, CANARIA TRAVEL, CENTRUM PETRA HAVLÍČKA, VNÍMEJ SVÉ TĚLO

Témata: Výživa a stravování, Styl, festival, Power plate, TIS, Nivea, Ondrášovka, Profesionální focení, Hanka Kynychová, Canaria travel, Život, YES VISAGE, Generální partner, Roman Šebrle, Petra Munduchová, Životní styl, Václav Krejčík, REVLON, Živo, Top star, Klinika YES VISAGE, Klinika